Месо по Градинарски

Прегледай всички 74 авторски предложения относно месо по градинарски в Готвач.бг.
Месо печено по градинарски
Месо печено по градинарски
печем с месото на грил или в силна фурна. Нарязваме изпеченото месо на порции и около него подреждаме зеленчука и гъбите....
Телешко месо по градинарски
Телешко месо по градинарски
нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина. След това прибавяме нарязаните чушки, чесън и отново добавяме вода...
Запечено агнешко месо по градинарски
Запечено агнешко месо по градинарски
Измиваме и нарязваме месото на парчета и лука на дребно. Задушаваме ги в олиото и малко вода, заедно с размитото брашно в доматеното пюре...
Градинарски омлет
Градинарски омлет
Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...
Градинарска супа
Градинарска супа
1
Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...
Градинарска салата
Градинарска салата
Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...
Пуешко по градинарски
Пуешко по градинарски
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното...
Пилешка супа по градинарски
Пилешка супа по градинарски
Нарежете месото на парченца. Залейте месото с вода и го сварете заедно с дафиновия лист и сол на вкус. Оставете ги да врят около 15-20...
Свинско джоланче по градинарски
Свинско джоланче по градинарски
1
Сварете джоланчето и го обезкостете. Прецедете бульона. Почистете зеленчуците от люспи, семки и дръжки. Загрейте зехтина и добавете ситно...
Заек по градинарски
Заек по градинарски
разбъркваме. Овалваме добре парчетата месо и в тиган с малко загрято олио ги запържваме до златисто. След това ги оставяме настрани. Режем...
Задушена пъстърва по градинарски
Задушена пъстърва по градинарски
Бульонът се вари 5-6 минути, оттегля се и в него се редят и престояват рибите, които са предварително овкусени със сол и черен пипер. След 10...
Ароматен борш по градинарски
Ароматен борш по градинарски
Нарежете лука и моркова и сложете в тенджера да се задушават, през това време нарежете и останалите зеленчуци, както на вас ви харесва...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: