Месо печено по градинарски

Месо печено по градинарски

0

печем с месото на грил или в силна фурна. Нарязваме изпеченото месо на порции и около него подреждаме зеленчука и гъбите....

1

Месо по Градинарски

Прегледай всички 74 авторски предложения относно месо по градинарски в Готвач.бг.
Телешко месо по градинарски

Телешко месо по градинарски

нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина. След това прибавяме нарязаните чушки, чесън и отново добавяме вода...

Запечено агнешко месо по градинарски

Запечено агнешко месо по градинарски

Измиваме и нарязваме месото на парчета и лука на дребно. Задушаваме ги в олиото и малко вода, заедно с размитото брашно в доматеното пюре...

Градинарски омлет

Градинарски омлет

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...

Градинарска салата

Градинарска салата

Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...

Градинарска супа

Градинарска супа

1

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...

Боб Чорба по Градинарски

Боб Чорба по Градинарски

Накисваме фасула от вечерта в студена вода. Отмиваме го на сутринта и го слагаме да се вари на умерено силен огън. Щом водата кипне, го оставяме...

Свинско джоланче по градинарски

Свинско джоланче по градинарски

1

Сварете джоланчето и го обезкостете. Прецедете бульона. Почистете зеленчуците от люспи, семки и дръжки. Загрейте зехтина и добавете ситно...

Риба по градинарски

Риба по градинарски

В мазнината задушваме до омекване дребно нарязаните лук, моркови и целина. Прибавяме нарязаните на филийки гъби и домати и оставяме да се...

Агнешко по градинарски

Агнешко по градинарски

домати, чушка, зеления фасул. Захлупете съда и гответе на тих огън около 1 час. Щом месото омекне, прибавете граха и тиквичката. Оставете на огъня още 10-тина минути. Най-накрая поръсете с копър и магданоз....

Гювеч по градинарски

Гювеч по градинарски

За направата на този гювеч ще ви е необходим глинен съд. Почистете и нарежете зеленчуците на едро. Месото нарежете на едри парчета и...

Великденско агнешко по градинарски

Великденско агнешко по градинарски

Нарежете агнешкото на хапки и сложете да се задуши в сгорещената мазнина заедно с малко вода, а след месото добавете накълцания по едро лук...

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: