Месо с Лапад

Открий всички 34 избрани предложения относно месо с лапад в Готвач.бг.
Пилешко месо с лападПилешко месо с лапад
пилешкото месо, моето е от буркан. Овкусяваме със сол на вкус, варим до готовност на ориза. Страхотна пролетна гозба!...
Лапад с ориз и месоЛапад с ориз и месо
, докато месото се свари и оризът набъбне. Манджата със свинско може да се прехвърли в тава и да се запече във фурната на 200°C около 30 -40 минути. Пожелавам ви добър апетит с този лапад с ориз и месо!...
Салата от лапад и парченца агнешко месоСалата от лапад и парченца агнешко месо
1
Нарежете листата лапад и магданоза. Наситнете агнешкото месо на ситни късчета. Аз го накълцах като кайма, за да е почти незабележимо...
Готвен лапад със запържено свинско месоГотвен лапад със запържено свинско месо
месо и изпържваме много хубаво. При запърженото месо слагаме почистени и нарязани лук (1 бр.), морков (1 бр.) и скилидки чесън (2 бр...
Лапад с ориз и пилешко месоЛапад с ориз и пилешко месо
, добавят се замразеният лапад и пилешкото месо. Овкусява се със сол на вкус и оставяме на тих огън да се готви до готовност на ориза. Малко...
Заешко месо с лапад и оризЗаешко месо с лапад и ориз
вода. Оставете да ври на умерен котлон, след което нарежете замразения лапад, ако нямате пресен и бланширан. Заедно с лапада, след като...
Супа от лапад и свинско месоСупа от лапад и свинско месо
1
Измиваме, почистваме от жилките лапада и го бланшираме. Отцеждаме добре от водата. Месото нарязваме на малки късчета и ги задушаваме в маслото...
Супа от лапад с пилешко месо и фидеСупа от лапад с пилешко месо и фиде
на ситно. След 2-3 минути добавям лапада, доливам с бульона от пилето, щом заври слагам накъсаното месо и фидето. Изключвам котлона и задушавам...
Месни кюфтета с лапад на фурнаМесни кюфтета с лапад на фурна
В купа добавете каймата, лапада (наситнен), ситно нарязаните лук (без бялото) и копър. Накиснете хляба, изстискайте го и го прибавете. Чесъна...
Яхния от телешко месо с лапад и доматено пюреЯхния от телешко месо с лапад и доматено пюре
Измиваме телешкото месо и го нарязваме на хапки. Запържваме в 1 непълна к.ч. олио и прибавяме изчистените и нарязани моркови, целина и зелен лук...
Пържен лападПържен лапад
Накълцайте лука и нарежете лапада. Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути...
Полят лападПолят лапад
4
градуса. Извадете и оставете да се охлади. Смесете киселото мляко с чесъна и щипка сол и покрийте готовия лапад. В олио запържете за секунди...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: