Миди Задушени

Открий всички 25 кулинарни идеи относно миди задушени в Готвач.бг.
Задушени миди с виноЗадушени миди с вино
. Наливаме виното и сметаната. Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Задушени миди със зеленчуциЗадушени миди със зеленчуци
пащърнака, както и пиперката за около 5 минути. Добавяме зеленчуците към мидите, прибавяме чери доматите, срязани на половинки, и задушаваме за още 4-5 минути....
Задушени миди със зелен лукЗадушени миди със зелен лук
Почистете добре мидите от водорасли и твърди израстъци по черупките. Изхвърлете счупени или отворени, ако има от тях. Измийте, отцедете от...
Задушени миди с копър и пресен чесънЗадушени миди с копър и пресен чесън
2
, дългото готвене би изсушило задушените миди. 5. Поднасят се топли, по желание поръсени с още зехтин и копър. Добър апетит!...
Задушени миди в масло и бяло виноЗадушени миди в масло и бяло вино
2
Почистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино. Похлупете съда и оставете на слаб котлон, докато...
Задушени с масло миди по бургаскиЗадушени с масло миди по бургаски
наситнен чесън. Като се задуши лукът, се добавя сокът на 1 лимон и ври една минута. След това се добавят 200-250 мл бяло вино. След като...
Задушени миди с червен лук и чесънЗадушени миди с червен лук и чесън
задушете червения лук, нарязан на полумесеци. След като лукът поомекне, добавете ядките от мидите и запържете и тях за кратко, след това добавете...
Задушени миди с моркови и чесънЗадушени миди с моркови и чесън
Задушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън. Добавете брашното, доматеното пюре и бульона, разтворен в...
Задушени миди с чесън и подправкиЗадушени миди с чесън и подправки
ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак. Добавете магданоза, двата вида пипер и малко от бульона, в който са врели мидите. Сервирайте с магданоз....
Панирани мидиПанирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...
Задушени джоланчетаЗадушени джоланчета
Джоланите измиваме и изкисваме добре. Подсушаваме ги и натриваме със солта и червения пипер. На дъното на глинения съд наливаме олио и слагаме...
Задушени дробчетаЗадушени дробчета
Нарежете лука на филийки, посолете и го задушете в мазнината в похлупен съд. Прибавете дробчетата, чушките, настърганите домати и продължете...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: