Миди Натюр

Открий всички 74 авторски предложения за миди натюр в Готвач.бг.
Миди НатюрМиди НатюрАко има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали съставки заедно с мидите....
Eзик натюрEзик натюрИзмийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е още...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили. След...
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюрПлешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен...
Морски раци натюрМорски раци натюрМорските раци натюр са чудни....
Пилешки бутчета натюр в микровълноваПилешки бутчета натюр в микровълноваБутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин престой...
Миди ЕскабешМиди Ескабешвода, която са отделили мидите. 4....
Мариновани мидиМариновани мидиНарязваме лука и копъра на ситно и ги добавяме в купата при мидите, след което добавяме лимоновия сок, зехтина, олиото....
Пържени мидиПържени мидиМидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят....
Миди ФантазияМиди ФантазияТази стъпка е необходима единствено, ако мидите ви са живи....
Миди МедитеранеоМиди МедитеранеоДобавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино. Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Миди яхнияМиди яхнияПочистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: