Миди Пане

Разгледай всички 74 избрани предложения за миди пане в Готвач.бг.
Миди
Миди
по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...
Карфиол пане
Карфиол пане
3
в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с ...
Пане Матоне
Пане Матоне
двете половини с маслото и отново ги събирам в едно. Намазвам хляба с мазнина отвън и го поръсвам със сол и пипер. Слагам Пане Матоне на скарата...
Сирене пане
Сирене пане
2
страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с ...
Броколи Пане
Броколи Пане
1
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...
Калмари пане
Калмари пане
2
Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане...
Сиренца пане
Сиренца пане
2
-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....
Език пане
Език пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
Пане кундзато
Пане кундзато
маслини. Напръскайте със зехтин. Посолете със сол на вкус и украсете с пресен босилек. P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен...
Коприва пане
Коприва пане
Разбийте яйцата на пяна. Почистете стръкчетата коприва и ги попарете във вряща вода. Отцедете и овкусете със сол. Потопете всяко стръкче в...
Броколи пане
Броколи пане
Измийте и подсушете броколито, разделено на розички. Разбийте яйцата с бакпулвера, 1 с.л. от бялото брашно, 2 с.л. от царевичното, чесъна, черен...
Мозък пане
Мозък пане
2
Предварително сварения мозък нарежете на дебели филии или по-малки парченца, които се притискат и оформят на продълговати кюфтета. Панират се...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: