Миди Пане

Разгледай всички 74 избрани предложения за миди пане в Готвач.бг.
Миди пане за мезеМиди пане за мезеОтделяме мидите от черупките и приготвяме панировката....
МидиМидиИзбор и съхранение на миди Пресните черни миди са лъскави и плътно затворени....
Как да ядем мидиКак да ядем мидивилица за стриди и миди....
Как да сготвим мидиКак да сготвим мидиПресните миди са плътно затворени....
Как да готвим мидиКак да готвим мидиМного вкусна става супата от миди, както и салатите с миди....
Пане МатонеПане МатонеСлагам Пане Матоне на скарата или в тиган. Натискам го леко докато се пече. Пека го 4 минути и го обръщам за още 4....
Карфиол панеКарфиол панеОтцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
Пане кундзатоПане кундзатоP.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен отворен сандвич....
Език панеЕзик панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Коприва панеКоприва панеРазбийте яйцата на пяна. Почистете стръкчетата коприва и ги попарете във вряща вода. Отцедете и овкусете със сол. Потопете всяко стръкче в брашно...
Мозък панеМозък панеПредварително сварения мозък нарежете на дебели филии или по-малки парченца, които се притискат и оформят на продълговати кюфтета. Панират се...
Калмари панеКалмари панеПочистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: