Миди Пане

Разгледай всички 74 избрани предложения за миди пане в Готвач.бг.
Миди пане за мезеМиди пане за мезе
Измиваме добре мидите с четка и ги слагаме в тенджера да се варят, вътре прибавяме копър, сол, бира и вода, след като се отворят са готови...
МидиМиди
по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...
Карфиол панеКарфиол пане
3
в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
Пане МатонеПане Матоне
двете половини с маслото и отново ги събирам в едно. Намазвам хляба с мазнина отвън и го поръсвам със сол и пипер. Слагам Пане Матоне на скарата...
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
Калмари панеКалмари пане
2
Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане...
Сиренца панеСиренца пане
2
-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....
Сирене панеСирене пане
2
страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....
Броколи ПанеБроколи Пане
1
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...
Пане кундзатоПане кундзато
маслини. Напръскайте със зехтин. Посолете със сол на вкус и украсете с пресен босилек. P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен...
Акула панеАкула пане
1
Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...
Гъби панеГъби пане
2
Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават. Панировката...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: