Миди с Чесън и Копър

Открий всички 74 избрани предложения за миди с чесън и копър в Готвач.бг.
Задушени миди с копър и пресен чесънЗадушени миди с копър и пресен чесънКъм готовия чесън се изсипват мидите, слага се дафиновият лист и копърът, а върху тях се изстисква лимонът и се пуска вътре, за да отдели още аромат...
Задушени миди с чесън и подправкиЗадушени миди с чесън и подправкиЗагрейте зехтина в тиган и ги задушете за 1 минута. Добавете лука и чесъна и задушете за 5 минути под капак....
Задушени миди с моркови и чесънЗадушени миди с моркови и чесънЗадушете в нагорещеното олио накълцаните на дребно лук, моркови, целина и чесън....
Миди с чесънМиди с чесънДобре измитите миди слагаме в тенджера....
Задушени миди със зеленчуциЗадушени миди със зеленчуциДобавяме зеленчуците към мидите, прибавяме чери доматите, срязани на половинки, и задушаваме за още 4-5 минути....
Задушени миди с виноЗадушени миди с виноИзмиваме и почистваме мидите и след като празът стане прозрачен, ги добавяме. Наливаме виното и сметаната....
Задушени миди с червен лук и чесънЗадушени миди с червен лук и чесънСлед като лукът поомекне, добавете ядките от мидите и запържете и тях за кратко, след това добавете наситнения чесън, сол и черен пипер на вкус....
Миди с пресен чесънМиди с пресен чесънПрехвърлете морските дарове в плато и отгоре разпределете пресния чесън. Поднесете мидите на тиган с чаша бяло вино. Добър апетит....
Задушени миди със зелен лукЗадушени миди със зелен лукОбелете и нарежете при тях скилидките чесън на филийки и зеления лук на ситно....
Спагети с миди и чесънСпагети с миди и чесънОтцедете пастата и сипете при зехтина и чесъна. Добавете магданоза и мидите, разбъркайте добре и сервирайте....
Задушени с масло миди по бургаскиЗадушени с масло миди по бургаскиСлед като мидите започнат да се отварят, се добавя едни голям пресен домат, само месестата част и връзка копър....
Пържени мидиПържени мидиМидите почистваме хубаво и измиваме под течаща вода. Оставяме да се отцедят....

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: