Миди с вино и галета

Открий всички 18 подбрани съвети относно миди с вино и галета в Готвач.бг.
Печени черни миди с галета
Печени черни миди с галета
препечете мидите на фурна, ще станат сухи. Поднесете печените миди с галета с парченца лимон! Да ви е сладко!...
Миди на фурна с галета
Миди на фурна с галета
1
, сол и черен пипер. Поръсете всяка мида с букета от подправки, отгоре поръсете и с галета и полейте с малко разтопено масло. Сложете ...
Задушени миди с вино
Задушени миди с вино
. Наливаме виното и сметаната. Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с ...
Панирани миди с вино
Панирани миди с вино
се приготвя палачинково тесто. Поставят се мидените ядки в тестото, овалват се след това в галета и се запържват в много мазнина. Сервират се с ...
Миди с бяло вино
Миди с бяло вино
поставя останалото количество лук и се сварява във виното, докато се изпари наполовина. След това се добавя бульон, в който са се варили ...
Черни миди с бяло вино
Черни миди с бяло вино
масло. Налива се бялото вино и се изчаква да заври. 3. В него се слагат мидите да се задушат. Добавят се девесилът, магданозът, черният ...
Миди с вино и девесил
Миди с вино и девесил
2
се поставят мидите и се заливат с бялото вино. Нарязваме си на малки парченца маслото. Накъсваме си на девесила, аз не го режа. Слагаме в...
Пикантни миди с бяло вино
Пикантни миди с бяло вино
минути. Прибавете мидите в тигана и продължете да пържите за около 2 минути. Прибавете виното и след това покрийте тигана и продължете да...
Задушени миди в масло и бяло вино
Задушени миди в масло и бяло вино
1
Почистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино. Похлупете съда и оставете на слаб котлон, докато...
Миди по моряшки с бяло вино
Миди по моряшки с бяло вино
6
Мидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди. Сипва се вода, колкото да ги покрие и се кипват заедно с 1 връзка...
Ароматни миди с чесън, вино и магданоз
Ароматни миди с чесън, вино и магданоз
Обелените скилидки чесън се сотират за кратко в зехтина. Добавят се добре почистените миди, съдът се захлупва и морските дарове се задушават 4-5...
Ризото с пресни миди и вино
Ризото с пресни миди и вино
Мидите се сваряват предварително, като овкусяването е по ваш избор - може да се сварят с бира, бяло вино или просто вода. След като са...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: