Милинки с Суха Мая

Прегледай всички 30 подбрани съвети относно милинки с суха мая в Готвач.бг.
Пухкави милинки със суха мая
Пухкави милинки със суха мая
2
Маята се разтваря в топла вода заедно със захарта. След петнадесет минути получената смес се миксира със солта, брашното и маслото /2 с.л...
Милинки
Милинки
9
Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене. Работи се с добре...
Миленки
Миленки
5
Замесва се тесто от изброените продукти и се оставя да втаса 30 минути. След това от тестото се правят топчета и се редят в тава. След...
Кюстендилски милинки
Кюстендилски милинки
милинките, ги намазваме с получената паста. Печем в студена фурна, която включваме на 180 градуса за около 35 мин....
Милинки Венец
Милинки Венец
, топлото кисело мляко и шупналата мая. Започнете да месите до получаване на меко тесто, което не лепне по ръцете. Оставете да втаса за 30 ...
Мераклийски милинки
Мераклийски милинки
3
бърка бързо с тел до получаване на еднородна смес. Втасалите милинки се намазват с пастата и се поставят във студена фурна. Тя се включва на...
Захаросани милинки
Захаросани милинки
3
Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...
Разкошни Милинки
Разкошни Милинки
От леко затопленото прясно мляко, маята, солта, захарта, олиото и оцета се забърква гъста каша, която се оставя да втаса. След това се доомесва...
Питки милинки
Питки милинки
. Добавят се яйцата, като се отделя един жълтък за намазване отгоре, шупналата мая, киселото мляко, солта, маслото и олиото. Разбърква се с...
Домашни милинки
Домашни милинки
3
, прибавяме предварително разтопеното масло и разбъркваме. Сваляме от котлона и леко охлаждаме, заливаме милинките и отгоре поръсваме със ситно...
Сливенски милинки
Сливенски милинки
8
Сливенските милинки да се пекат в предварително загряна умерена фурна до готовност. По желание щом са готови се поръсват с пудра захар....
Добруджански милинки
Добруджански милинки
1
, за да влезе по-навътре. След като милинките втасат напълно, напръскайте ги с разбито яйце и ги сложете да се изпекат в умерено загряна фурна. ...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: