Мисо Супа

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно мисо супа в Готвач.бг.
Пилешка супа с мисо
Пилешка супа с мисо
Загрейте олиото и запържете пилешкото месо за няколко минути. Добавете гъбите и моркова, след което и джинджифила, лютите чушки, мисото...
Мисо супа с оризово фиде
Мисо супа с оризово фиде
разбърква мисо пастата. Когато вече няма бучки, се добавя в супата. Готви се още около 5 минути, считано от слагането на тофуто. Накрая се...
Супа от мисо и резене
Супа от мисо и резене
3
. Осолява се. Добавя се водата и се оставя да заври около 15 мин., или докато омекнат зеленчуците. Прибавя се мисото, а след около 15 мин. се ...
Супа Мисо - здравословна ли е?
Супа Мисо - здравословна ли е?
повечето хора, но е с високо съдържание на натрий, така че не прекалявайте с нея. Основна хранителна стойност на Мисо супата 1 чаша ...
Постна мисо супа със спанак
Постна мисо супа със спанак
, се добавя тофуто. Прибавя се и спанакът. В купичка се налива малко от течността и в нея се размива мисо пастата. След това се връща обратно в...
Мисо
Мисо
1
останалите видове – около два месеца в хладилник. Мисо в кулинарията Мисо традиционно се свързва с едноименната японска супа – ...
Торта Мисо маскарпоне
Торта Мисо маскарпоне
1
маскарпонето с мисото. Сметаната, предварително сложена във фризер, за да се охлади много силно, разбийте с пудрата захар. Съединете сметаната с...
Наръчник на вегетарианеца: Видове мисо
Наръчник на вегетарианеца: Видове мисо
малко количество мисо може да осигури дневната доза цинк, манган и мед. Обикновено мисото е солено, но неговите вкус и аромат зависят от...
Как да готвим с мисо?
Как да готвим с мисо?
1
. Най-разпространената рецепта с Мисо, е тази за японско течно чудо - супа Мисо. Казват, че тя е закуската на всеки здрав японец и ...
Зелена салата с мисо дресинг
Зелена салата с мисо дресинг
. Моркова режем на тънки и дълги лентички. В малка касерола изсипваме около 180 мл вода, която поставяме на слаб огън да заври. Добавяме мисо...
Торта Мисо Маскарпоне тип Happy
Торта Мисо Маскарпоне тип Happy
Приготвяме пудинга и го оставяме да се охлади. Слагаме 400 мл мляко да заври заедно със захарта. Смесваме пудинга с останалите 100 мл мляко и...
Интересни факти за непознати храни: Мисо
Интересни факти за непознати храни: Мисо
Мисо е най-популярната подправка в азиатската кухня, особено при японците. Тази храна идва от ферментация на соя, морска сол и зърнени...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: