Млечен Крем с Тиква

Открий всички 36 избрани предложения за млечен крем с тиква в Готвач.бг.
Млечен крем с тиква
Млечен крем с тиква
Млякото се сварява със захарта. Прибавя се сварената на кубчета тиква. Сместа се вари като се бърка, докато се получи гладка каша, след което се...
Млечен крем с тиква и нишесте
Млечен крем с тиква и нишесте
Изсипете нарязаната на парчета тиква в съд с капак, налейте малко вода, добавете маслото, варете на слаб огън (да къкри) под капак до омекване...
Млечен крем
Млечен крем
. Изключете и поставете касеролата върху дървена дъска. Добавете кравето масло, разбъркайте и разсипете млечния крем в купички. Украсете с ...
Млечен ябълков крем
Млечен ябълков крем
се от котлона и се добавя ванилията. Към получения крем се добавят пасираните ябълки. В друг съд се разбиват белтъците на сняг и се добавя...
Млечен крем със шоколад
Млечен крем със шоколад
бъркайте до сгъстяване. След като се сгъсти махнете от котлона и прибавете ванилията. Разделете крема на две части, като в едната добавете...
Млечен желиран лимонов крем
Млечен желиран лимонов крем
лимоновия крем с разбитата с останалата захар сметана и оставете чашите в хладилника....
Италиански млечен крем
Италиански млечен крем
Една чаша от млякото се затопля с канелата и ванилията. Останалото мляко се смесва с нишестето. Жълтъците се разбиват със захарта, добавя се...
Ягоди с млечен крем
Ягоди с млечен крем
половин час в хладилника. Ягодите се почистват, разрязват се на две по дължина. В десертни чаши или купички се слага по една бишкотка, добавят се ...
Натиас - испански млечен крем
Натиас - испански млечен крем
1
в яйчената смес. Всичко се разбърква и се нагрява на слаб огън, без да заври. Горещият крем се излива в купички и се охлажда. Поднася се студен, ...
Млечен крем с яйца
Млечен крем с яйца
спираме да бъркаме, сместа с млякото, яйцата, нишестето и брашното. Варим до получаването на гъст крем....
Еклери с млечен крем
Еклери с млечен крем
1
жълтъците, захарта, ванилията и разбитите на сняг белтъци. Бъркайте с белтъците внимателно отдолу нагоре. Изстиналите еклери разрежете с остър нож от ...
Млечен крем - желиран
Млечен крем - желиран
, като със мокър нож минете по стените на крема. Похлупете с чинията и обърнете. Готовият крем е годен за консумация до 24 часа след ...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: