Млечна Лютивка

Разгледай всички 74 избрани предложения за млечна лютивка в Готвач.бг.
Млечна лютивка
Млечна лютивка
, олиото и останалите подправки. Накрая объркайте със ситно накълцан копър. Млечната лютивка се слага за малко в хладилника и се ...
Ботевградска яйчено-млечна лютика
Ботевградска яйчено-млечна лютика
. Хомогенизирайте и разпределете в чинии. Поднесете Ботевградската лютика в украса от маслини, лют пипер и магданоз....
Лютивка
Лютивка
1
Чушлетата, капията и патладжаните се изпичат. Чушките се белят и се смилат заедно с патладжаните и чесъна. Подправя се с запърженото олио...
Лютика
Лютика
1
Ако използвате сухи чушки, почистете ги от семките, залейте ги с вода и ги варете до омекване. Обелете ги от ципите и ги смесете със стрития със...
Домашна лютивка
Домашна лютивка
7
. Разбърквайте и оставете пюрето да се сгъсти. Тогава прибавете червените печени чушки и лютите чушки. Бъркайте домашната лютивка за още 10 минути...
Кавказка лютивка
Кавказка лютивка
като сос към месни и зеленчукови ястия. Може да се поднесе и като разядка върху филийки хляб. Кавказката лютивка може да се съхранява в...
Дупнишка лютивка
Дупнишка лютивка
хубаво всичко. Оставете едно денонощие сместа да престои. Сипете лютивката в бурканчета и ги стерилизирайте за около 5 мин....
Пиле лютика
Пиле лютика
1
заедно с доматите и ги добавете в тенджерата при пилешкото. Поръсете с черен пипер и оставете да къкри за 20 минути. Поднесете порция пиле ...
Лютива туршия
Лютива туршия
Почистете и измийте всички зеленчуци. Накъсайте карфиола на розички, морковите нарежете на кръгчета, а целина и тиквата - на кубчета. Камбите се...
Салата лютика
Салата лютика
Почистете и нарежете на средни парчета доматите. Пиперките почистете, опечете и обелете, след което нарежете на средни парчета. Почистете...
Пържена Лютика
Пържена Лютика
Изпичаме чушките, обелваме и нарязваме на ленти. Лука нарязваме на ситно, а домата белим и него също на ситно. Лютите чушки изпичаме, белим...
Постна лютика
Постна лютика
1
Измийте доматите и ги наредете в тава. Печете ги на 200г радуса около 35 минути или докато омекнат. Извадете и оставете да се охладят...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: