Моето Ризото със Скариди

Открий всички 10 кулинарни идеи относно моето ризото със скариди в Готвач.бг.
Ризото с кралски скаридиРизото с кралски скариди
5
ризото е завършващ процес, който се нарича "монтекаре". Добавете скаридите за 3-5 мин. Сервирайте ризотото с кралски скариди оформено в ринг (ако имате) и поръсете с магданоз....
Ризото със скаридиРизото със скариди
В съд с 400 мл студена вода и 100 мл вино изсипете съдържанието на пакета ризото и разбъркайте. Сложете да заври и намалете котлона. Вари се...
Ризото с пресен чесън и скаридиРизото с пресен чесън и скариди
поръсена солчица запечете скаридите цели за 1-2 минути от всяка страна (не повече). Сложете ги при ризотото. 6. Сервирайте с настърган пармезан....
Ризото с манатарки и скаридиРизото с манатарки и скариди
бульон. Трябва да ви се получи кремообразно ризото, внимавайте да не е сухо. Добавете пармезана и разбъркайте. Махнете от котлона и поръсете с...
Ризото с миди и скаридиРизото с миди и скариди
невероятно вкусно ризото с миди и зеленчуци, гарнирано с бланширани скариди и гремолата (наситнени магданоз, зелен чесън и настъргана лимонова...
Ризото с риба, скариди и кашкавалРизото с риба, скариди и кашкавал
Оризът се сварява в подсолена вода. Рибата и скаридите се почистват и също се сваряват в подсолена вода. Обезкостяват се и се нарязват на...
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризото
. Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете...
Ризото ПолоРизото Поло
1
поръсите ризотото с пиле с прясно смлян черен пипер и останалия пармезан. Добър апетит! *Ризото Поло може да се съчетае и с гъби или други зеленчуци, като единственото условие е да присъства пилето задължително....
Пилешко ризотоПилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Морковено ризотоМорковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: