Пикантни пелмени с кайма

Пикантни пелмени с кайма

0

сместа и затворете кръгчето. Оформете ги, затискайки крайчетата. Поръсете леко с брашно и поставете всички пелмени във фризера. Можете да ги...

1

Моите Пелмени с Кайма

Разгледай всички 19 подбрани съвети за моите пелмени с кайма в Готвач.бг.
Пелмени

Пелмени

11

пелменче сложете малко плънка. Плънката можете да приготвите от равни части свинска и телешка кайма, приготвена със сол, черен пипер и лук...

Пелмени с кайма и горски манатарки

Пелмени с кайма и горски манатарки

набрашнения плот разделяме тестото на две топки, разточваме първата топка на тънка правоъгълна кора и с нея покриваме формата за пелмени. Във...

Пелмени с кайма и чесново мляко

Пелмени с кайма и чесново мляко

3

пелмени. Позапържваме за 1-2 мин. и след това пелмените са готови. Чесновото мляко правим като смесим млякото, чесъна и копъра....

Сос за пелмени

Сос за пелмени

1

В купа с телена бъркалка разбъркайте сметаната, киселото мляко, горчицата, зехтина и добавете счукания чесън, настъргания фино кашкава...

Пелмени в сметанов сос

Пелмени в сметанов сос

2

Изсипете замразените пелмени в 2 л вряща вода. Добавете бульона и половината от маслото. Изчакайте водата да заври пак и след 5-10 минути...

Домашни пелмени със сметана

Домашни пелмени със сметана

сметаната и сиренето. Пържи се до разтапяне на сиренето. Готовите пелмени заливаме със соса....

Пълнени със сирене пелмени

Пълнени със сирене пелмени

вода и пускаме приготвените пелмени. Оставяме ги да се варят за около 8 мин. Изчакваме да изплуват и ги държим още 2 мин. до готовност. Запържваме маслото и червения пипер и поливаме пелмените....

Китайски пелмени

Китайски пелмени

температура. Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна. Като станат златисти, сипете бульона в тигана и...

Руски пелмени

Руски пелмени

. В тенджера сипете вода да заври с дафиновия лист и солта. Пускайте във врящата вода по 6-7 пелмена и ги оставете да поврят около 6 минути или...

Сибирски пелмени

Сибирски пелмени

4

, за да слепнат добре. Пускайте сибирските пелмени във вряща и подсолена вода или бульон. Когато изплуват на повърхността, ги изваждайте с...

Китайски пържени пелмени

Китайски пържени пелмени

. Направете всички пелмени, като ги подреждате върху набрашнена повърхност. Загрейте олиото и изпържете пелмените за по около 3-4 мин от...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: