Мус от Патладжан

Разгледай всички 12 избрани предложения относно мус от патладжан в Готвач.бг.
Лек Мус с Патладжани
. Филиите се посипват обилно със зехтин и се изпичат в тава на 200 градуса до готовност на патладжана. Обелват се и се поставят в пасатор ...
Цитрусов мус
Изсипете водата в огнеупорен съд. Добавете желатина и разбъркайте добре с вилица до пълното му разтваряне. Оставете да се охлади. В отделен...
Мус чийзкейк
Натрошете бисквитите и ги омесете с размекнатото масло до получаване на тесто. Разстелете бисквитеното тесто на дъното на тава с подвижен ринг...
Портокалов мус
1
. С този мус напълнете издълбаните два портокала. Приберете в хладилник да стегне. На мен ми остана от кремчето и към него добавих част от...
Малинов мус
Сипете ¼ ч.ч. в подходящ съд и разтворете желатина вътре. Оставете настрана. В купа пасирайте малините и ги прецедете, за да махнете семената. Ще...
Кайсиев мус
сметаната се добавят внимателно към плодовата смес и се бърка. Така приготвеният мус се разпределя в десертни купички и се оставя да престои за 3 ...
Бананов мус
2
чаши започнете да редувате ред мус с ред банани, като накрая украсите крема с резени киви....
Лимонов мус
Жълтъците се разбиват със захарта и лимоновата кора на високи обороти. В тенджерка се слагат лимоновият сок, агар-агар и се разбърква добре, за...
Ябълков мус
Почистете ябълките и ги нарежете на малки парченца. Сварете ги до омекване, отцедете ги и ги пасирайте до гладка смес щом изстинат...
Кестенов мус
Сварете кестените до готовност и ги обелете. Пюрирайте ги с кухненския робот. Кипнете прясното мляко. Отделете жълтъка на яйцето и го разбийте...
Плодов мус
Бананът и кивито се обелват и се режат на колелца. Ябълката, без да се обелва, се реже на половинки резенчета. Ягодите на четвъртинки, като...
Спаначен мус
мус е подходящ за гарниране на задушени риби, различни видове печени меса и сирена на плоча. Принципно е възможно да приготвите спаначения ...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: