Мързелив Козунак без Месене

Открий всички 74 кулинарни идеи за мързелив козунак без месене в Готвач.бг.
Козунак без месенеКозунак без месенеПо същия начин се приготвя и вторият продълговат козунак и двете тавички се оставят на топло да втасват....
Перфектен козунак без месенеПерфектен козунак без месенеАко се зачервят бързо перфектните козунаци без месене, покрийте със алуминиево фолио....
Козунаци без месенеКозунаци без месенеЗатоплете 1 кг от брашното във фурната за 30 минути, след което го пресейте 3 пъти. Сипете го в купа и направете кладенче, добавете 1 с.л. захар,...
Козунак на конци без месенеКозунак на конци без месенеИзпечете козунака на 160-170 градуса за около час, но това зависи от дебелината....
Мързеливи Бухти без месенеМързеливи Бухти без месенеСчукваме яйцата и прибавяме към тях останалите съставки. Разбъркваме добре и оставяме да постой така 10-15 минути. В тиган с сгорещено олио...
Козунак без сплитанеКозунак без сплитанеОставете козунака да втаса отново. Намажете с разбит белтък и поръсете със захар....
Козунак, месен в хлебопекарнаКозунак, месен в хлебопекарнаКато изпълни тавата, засилвам фурната на 180 градуса, намазвам козунака с разбитото с малко вода или пр. мляко яйце, ръся със захар и мятам да се...
Козунак с аромат на ром и шоколад без месенеКозунак с аромат на ром и шоколад без месенеВ подходящ съд сложете хартия за печене и внимателно поставете козунака. Оставете да втаса....
КозунакКозунакОт 3 фитила сплетете 1 козунак на плитка....
Тройно месен козунак в хлебопекарнаТройно месен козунак в хлебопекарнаПоставете вторият козунак във фурната и печете по същия начин....
Козунак-венец, месен в хлебопекарнаКозунак-венец, месен в хлебопекарнаКозунакът се прехвърля като краищата се завързват на възел и се подпъхват отдолу. Оставя се да втаса....
Домашен козунак, месен на миксерДомашен козунак, месен на миксерОформям козунака и го поставям във формата за печене за второ втасване. Втасва пак (да се увеличи два пъти) и пека на 150 градуса....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: