Направа Кисело Зеле

Открий всички 12 кулинарни идеи за направа кисело зеле в Готвач.бг.
Кисело зеле в бидон
Кисело зеле в бидон
нарязани парченца хрян, морковите, царевицата и ябълката, които ще предадат приятен вкус на киселото зеле. В голям съд разтваряме едрата ...
Лесно кисело зеле в бидон
Лесно кисело зеле в бидон
трябва да се прави, макар че от години слагам кисело зеле. Общо взето, когато се сетя. Но истината е, че даже и когато забравя, пак се получава...
Кисело зеле в буркани
Кисело зеле в буркани
Количеството на продуктите зависи от това колко буркана искате да напълните. Необходими са ви чисти големи буркани. Първо почистете зелките...
Как се приготвя кисело зеле в бидон
Как се приготвя кисело зеле в бидон
15
зелето в бидон, можете да правите кисело зеле в малки количества в малко бидонче или дори в тенджера, ако нямате бидон. ...
Кисело зеле в бидон с хрян
Кисело зеле в бидон с хрян
се листа за сарми, които се нареждат в буркани. Останалото зеле се нарязва на дребно и се нарежда също в буркани. Така приготвените ...
Розово кисело зеле с цвекло в буркани
Розово кисело зеле с цвекло в буркани
и хладно място, като всеки ден ги навестяваме и разклащаме. Така след 3 седмици, ще имате готово зеле с цвекло и моркови, които директно ше...
Кисело зеле
Кисело зеле
или бидони с кочаните нагоре, плътно една до друга. След като запълните бидона, сложете отгоре дървена кръстачка или капак и притиснете с...
Кисело зеле
Кисело зеле
здравината на костите. Приготвяне на кисело зеле На първо място е необходим бидон. Броят на зелките трябва да е достатъчен, за да ...
Лесно кисело зеле в буркани с хималайска сол
Лесно кисело зеле в буркани с хималайска сол
ден и така след 3 седмици ще имате вкусно и крехко кисело зеле.  Без варене и аспирин. Няма да ви се налага да претаквате и ще си спестите...
Червено зеле в буркани
Червено зеле в буркани
Изчистете червеното зеле и го накълцайте. Сложете го да се задуши до омекване в малко вода за около половин час. Накрая подправете зелето на...
Консервиране и съхранение на прясно зеле
Консервиране и съхранение на прясно зеле
зеле. Правилното съхранение забавя метаболитните процеси, които предизвикват растителните клетки и влошават качеството, текстурата и вкуса му...
Нарязано наложено зеле в буркани
Нарязано наложено зеле в буркани
часа. Налагаме зелето в буркани, като го притискаме силно с ръце. Аз използвам 3 литрови буркани или 1.300 л с по-широко гърло...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 0
2 3
1 1
Дай твоята оценка: