Направа на Домашна Майонеза

Разгледай всички 74 авторски предложения относно направа на домашна майонеза в Готвач.бг.
Домашна майонезаДомашна майонезаПо желание след като майонезата се е захванала, може да добавите 1 с.л.горчица....
Домашна провансалска майонезаДомашна провансалска майонезаПри готовата домашна майонеза сложете билките, разбъркайте и поднесете....
Домашна диетична майонезаДомашна диетична майонезаСлед няколко завъртания диетичната майонеза е готова....
Домашна соева майонезаДомашна соева майонезаМайонезата е готова, приготвянето и не се различава от това на една обикновена майонеза....
Домашна руска майонезаДомашна руска майонезаЗатворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа....
Домашна майонеза ГарантДомашна майонеза ГарантТака приготвена, майонезата ще се сгъсти. Посолява се на вкус. След като е готова, може да добавите подправки на вкус....
Домашна шафранова майонезаДомашна шафранова майонезаПредварително разтворете шафрана в малко прясно мляко. Ако е на стигми е нужно да постои в млякото около 20 минути. Моята рецепта е с шафран собствено...
Домашна Чимичури майонезаДомашна Чимичури майонезаКоличеството на зехтина зависи от това колко гъста обичате да бъде майонезата....
Бърза домашна майонезаБърза домашна майонезаВъв висока и сравнително тясна купа отделяме жълтъците и с помощта на миксер се разбиват заедно с горчицата, захарта и солта. Внимателно на тънка...
Домашен ръчно направен хлябДомашен ръчно направен хлябВ купа слагам маята, после захарта, разбърквам. Наливам топлата вода и отново разбърквам. Добавям олиото, оцета, разбърквам. Солта добавям към брашното...
Домашно направен прах Гарам масалаДомашно направен прах Гарам масалаЗапичаме кардамона, кориандъра и кимиона на сух тиган за кратко. Смиламе всички подправки в блендер, машинка за кафе или просто ги счукваме в...
Голям буркан домашна майонезаГолям буркан домашна майонезаИиииии голям буркан домашна майонеза - вкусно ми е!...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: