Натурална Туршия

Разгледай всички 10 избрани предложения за натурална туршия в Готвач.бг.
Натурална селска туршия
Натурална селска туршия
1
буркани зеленчуците и ги залейте със саламурата. Запечатайте с капачки и ги съхранявайте на хладно и сухо място. Туршията няма нужда от варене....
Натурални картофки
Натурални картофки
6
Картофите се обелват, измиват и нарязват на филийки. След като сме нарязали картофите ги сипваме в подходяща тавичка за печене. Заливаме ги с...
Натурална скумрия на фурна
Натурална скумрия на фурна
1
Почистваме и измиваме рибата внимателно отвътре и отвън. Посоляваме и поливаме с лимонов сок. Поставяме в тавичка, постлана с пергаментова...
Натурален шницел
Натурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се...
Натурален бифтек
Натурален бифтек
От телешкото филе се нарязват парчета 2 - 3 см, като им се придава кръгла или овална форма. Пържат се в тиган 10-15 мин. Поръсват се със сол...
Натурални телешки шницели
Натурални телешки шницели
Нарежете филето напречно на 6 шницела, почистете го от ципите и начукайте добре. Поръсете всеки шницел с вино, черен пипер, сол. Оваляйте ги...
Натурален сироп от малини
Натурален сироп от малини
За целта използваме добре узрели плодове. Почистваме малините от дръжки и измиваме в гевгир под течаща студена вода. Отцедените и още мокри...
Натурален сок от кайсии
Натурален сок от кайсии
4
В тенджера слагам почистените кайсии и наливам водата. Варя до омекване на плодовете (около 15 минути). Пасирам и добавям захарта. Варя 5...
Натурален малинов сладолед
Натурален малинов сладолед
Малините, млякото и меда слагаме в блендер. Блендера се до получаване на еднородна пухкава смес. Сипваме в купички и гарнираме по желание...
Натурален кебап от дивеч
Натурален кебап от дивеч
Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две. Добавят...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: