Начини на Рязане на Зеленчуци

Открий всички 74 избрани предложения за начини на рязане на зеленчуци в Готвач.бг.
Рязани бухтиРязани бухти
2
Разбийте яйцата в купа с вилица, като добавите сол. Сипете върху тях в средата на купата киселото мляко, а върху него сипете бакпулвера и...
Рязани камбиРязани камби
Камбите се измиват, почистват от семките и режат на парчета. Прави се солен разтвор от водата и солта, в който нарязаните камби престояват 12...
Рязана туршияРязана туршия
1
зеленчуци и обелените скилидки чесън. Всичкият зарзават се обърква добре и се разпределя в буркани. На буркан се слагат по два аспирина...
Рязан тутманикРязан тутманик
Разтваряте маята в топлата вода със захарта и няколко лъжици брашно. Когато шупне, я добавяте към брашното и останалите продукти. С постепенно...
Кулинарни техники за рязанеКулинарни техники за рязане
специалитети е нужно освен любов и въображение, но и да се запознаем и със специалните кулинарни умения и техники за рязане. Ето ги и някои от...
Рязана питка с маслоРязана питка с масло
Пресейте килограм от брашното и направете кладенче, сложете солта, киселото мляко, олиото и оцет. Разбийте яйцата и го добавете. Разтворете...
Рязано зеле с подправкиРязано зеле с подправки
Зелето нарязваме на тънко и го разбъркваме с настърганите моркови, изстискания лимонов сок и останалите подправки. Нареждаме сместа плътно в...
Двойно рязана баницаДвойно рязана баница
1
Разгъвам пакета с кори, вземам 2 листа от тях, в края към мен слагам от натрошеното сирене. Навиваме кората на руло, което срязваме на 5 равни...
Питки, рязани с чинияПитки, рязани с чиния
12
Разбиваме яйцето. Натрошаваме си сиренце. В киселото мляко слагаме содата да шупне. Пресяваме си брашното в отделна купа. В нея си правим...
Попска рязанкаПопска рязанка
В малка тенджерка нарязваме на ситно двата вида месо и бекона и ги задушаваме. След това вземаме всички зеленчуци и ги нарязваме на парчета...
Рязано зеле с виноРязано зеле с вино
Изберете хубави и стегнати зелки, почистете и ги нарежете на ивици. Сложете зелето в достатъчно голям съд, посолете и залейте с бялото вино...
Съвети и техники за безопасно рязанеСъвети и техники за безопасно рязане
рязане. Рязането трябва да става далече от тялото. Ножът се подава с дръжката напред, не се лови, ако пада и не се тича с него. Ако...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: