Немски Понички Берлинери

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно немски понички берлинери в Готвач.бг.
Немски понички Берлинки - оригинална рецептаНемски понички Берлинки - оригинална рецептаШприцова се във всяка поничка с дълъг накрайник. Източник: Рецептата е свалена от немски кулинарен сайт и видео от You Tube....
БерлинериБерлинериВсяка поничка се пробива отстрани и се пълни с конфитюр. Накрая Берлинерите се поръсват с пудра или кристална захар и натрошени орехи....
БерлинкиБерлинкиМлякото се загрява в малка тенджерка, след което се разтопява кравето масло в него. Брашното се смесва със сухата мая. Прави се кладенче и млякото...
Берлински сосБерлински сосСмесете доматеното пюре, ябълковия сос и водата в тенджера. Сложете да се вари на умерен котлон, докато се посгъсти. Бъркайте регулярно през това...
ПоничкиПоничкиОт него разточете кора с дебелина около 1, 5 см и с помощта на чаша изрежете поничките. Изрязваме поничките....
Немски наденичкиНемски наденичкиВ Германия всеки регион си има собствен характерен вид вурст, който обикновено е и регионален специалитет. В Нюрнберг например най-много обичат Drei...
Немски щоленНемски щоленКоличеството на сушените плодове е по желание. В хладко прясно мляко разтворете маята и разбъркайте. Чукнете яйцата, добавете мекото масло, ваниловата...
Немски сладкишНемски сладкишЯйцата се разбиват със захарта. След това се прибавя киселото мляко, погасено с хлебната сода. Добавят се брашното, канелата, какаото и олиото. Готовата...
Немски кексНемски кексРазбийте с миксер белтъците със захарта на пухкав крем. Добавете смесените и шупнали кисело мляко и сода, олиото, какаото и пресято то брашно...
Немски палачинкиНемски палачинкиПоднесете немските палачинки със сладка или солена плънка по желание....
Немски бисквитиНемски бисквитиБрашното с маслото, захарта, яйцето и ванилията се размесват добре. Разделя се тестото на две части и се разточват продълговати части с дебелина 3см...
Немски курабийкиНемски курабийкиСмесете всички продукти и замесете гладко тесто, като добавите малко прясно мляко. Може да си потопите пръстите в олио, за да не ви лепне тестото...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: