Новогодишни Сладки Елхички

Открий всички 25 избрани предложения относно новогодишни сладки елхички в Готвач.бг.
Новогодишни медени елхички
1
със глазурата. Оставете да изсъхнат и ги слепете под формата на елхичка, като започвате от най-големите звезди и стигнете до най-малките...
Новогодишни картофени елхички
. Размесете до еднородност. С помощта на пош и къдрав накрайник шприцовайте елхичките в тава, застлана с домакинска хартия. Изпечете в загрята ...
Новогодишна бутер елхичка
1
- тревичка, а от правоъгълниците - звездичка. Намазваме отгоре тестото с разбития жълтък и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса. ...
Новогодишна баклава елхичка
6
Продуктите за средно голяма тава /за голяма тава или за тавата от фурната удвоете продуктите/: 1. Едро нарязаните ядки се смесват с галетата...
Сладки коледни елхички
5
, след това средна и накрая малка. По този начин се получава и формата на елхичка. Поръсете сладките коледни елхички с пудра захар по ...
Новогодишни сладки
В купа слагаме яйцата и захарта и разбива добре, а след това слагаме и маста и киселото мляко с разбитата в него сода и отново разбиваме добре с...
Новогодишна питка Елхичка с масло и сирене
набрашнен плот във форма на елха, ако ви е трудно така, разточете правоъгълна кора и изрежете с ролер формата на елхичка. Преместете я върху...
Елхички
1
Необходима ви е метална формичка за елхички. Бисквитите се смилат на брашно. Омесва се тесто от: смлените бисквити, пудра захар, краве масло...
Лесни новогодишни сладки
8
Разбийте жълтъците с омекнало масло и при непрекъснато биене добавете пудрата захар и брашното. Оформете от полученото тесто топчета с...
Новогодишни дребни сладки
замесвате добре. От него оформете топчета и ги оваляйте в пудра захар. Печете празничните сладки в тава, постлана с хартия за печене, в ...
Новогодишни орехови сладки
краищата им. След като изстинат готовите сладки се слепват със сладкото от сини сливи. С него се намазват отстрани и се овалват в смлени орехи...
Новогодишна сладка баница с орехи
От изброените продукти се замесва хубаво меко тесто, което се оставя да втаса за 15-20 минути. Премесва се отново и се разделя на четири равни...

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: