Печен свински обезкостен джолан на фурна

Печен свински обезкостен джолан на фурна

0

В купа смесваме пресования чесън, черния и лютия пипер, кимиона, солта и олиото. Джоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво...

1

Обезкостен Свински Джолан Руло

Разгледай всички 34 избрани предложения относно обезкостен свински джолан руло в Готвач.бг.
Обезкостен свински джолан с баварски сос

Обезкостен свински джолан с баварски сос

заври. След, като сиренето се разтопи, вашият сос е готов. Изключете и залейте джолана с него....

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

, поръсва с малко черен пипер и кимион и олио. Накрая се правят гнезда в сместа и в тях се поставят парчетата запържено свинско месо. Пече се в...

Обезкостен свински джолан с картофки и топено сирене

Обезкостен свински джолан с картофки и топено сирене

печенето на месото прибавете зеленчука и върнете ястието във фурната за още 1 час. Много сочен и вкусен джолан с картофки и топено сирене....

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

7

се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: