Обикновени Курабийки

Открий всички 74 авторски предложения относно обикновени курабийки в Готвач.бг.
Обикновени домашни курабийкиОбикновени домашни курабийкиЗамесваме тестото и го оставяме да престои за около 15 минути, след което оформяме топчета. Намазват се с жълтък, след което се поръсват отгоре...
Обикновени курабииОбикновени курабииОбикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени домашни курабииОбикновени домашни курабииОтделя се едни жълтък за намазване отгоре, останалите яйца се разбиват със захарта. Добавя се кисело мляко с разбита в него сода за хляб и амонячна...
Обикновени бухтиОбикновени бухтиВсички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто. Маже се леко с олио и се оставя да почине. След това от тестото се правят...
Обикновени блиниОбикновени блиниВ средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото. Разбъркайте и прибавете...
Обикновени соленкиОбикновени соленкиРазтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто....
Обикновени мекициОбикновени мекициБрашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто. Правят се малки топчета и се...
Обикновени бисквитиОбикновени бисквитиБисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва...
Обикновени палачинкиОбикновени палачинкиЯйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи...
Обикновена МусакаОбикновена МусакаЗапържваме каймата, след което последователно добавяме нарязаната на ситно глава лук, доматеното пюре, нарязаните на ситно домати и моркови. Когато...
Обикновено кьопоолуОбикновено кьопоолуИзмийте патладжаните и ги изпечете. Още докато са топли ги обелете и нарежете на ситни парченца. Счукайте ги в дървено хаванче. Към тях се прибавят...
Обикновена лютеницаОбикновена лютеницаЗеленчуците се почистват и се смилат в машинка за мелене на месо. Към сместа се прибавят олиото, оцета, солта и захарта. Варете, докато лютеницата...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: