Обикновенни Курабии

Открий всички 23 авторски предложения относно обикновенни курабии в Готвач.бг.
Обикновени курабии
Обикновени курабии
13
. Нареждайте ги в намазнена тава, мажете с разбито яйце и поръсвайте със захар отгоре. Обикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко ...
Обикновени домашни курабии
Обикновени домашни курабии
кристална захар. Печем курабиите в загрята фурна 180°C до златисто. Чудесни за закуска....
Обикновени домашни курабийки
Обикновени домашни курабийки
2
отгоре със захар. Печем курабиите върху хартия в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Курабии
Курабии
1
към сместа. Месим малко да не лепне - тестото трябва да остане меко. Оставяме 30 минути да почине покрито. Правим курабии с различни форми...
Обикновени бухти
Обикновени бухти
Всички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто. Маже се леко с олио и се оставя да почине. След това от тестото се...
Обикновени блини
Обикновени блини
В средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото. Разбъркайте и прибавете...
Обикновени мекици
Обикновени мекици
6
Брашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто. Правят се малки топчета и се...
Обикновени бисквити
Обикновени бисквити
18
Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се...
Обикновени соленки
Обикновени соленки
2
Разтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто...
Обикновени палачинки
Обикновени палачинки
13
Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се...
Обикновена баклава
Обикновена баклава
В тавата от печката /квадратна/ се сипва олио, колкото да покрие дъното, и се разстилат корите по 2 броя. Между тях се ръси захар - 1 шепа, 2-3...
Обикновена полента
Обикновена полента
Кипнете 1.5 л вода и добавете солта. Намалете котлона и на тънка струйка сипете царевичното брашно, като непрекъснато разбърквате. Гответе...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: