Оранжева Леща за Готвене

Открий всички 74 подбрани съвети относно оранжева леща за готвене в Готвач.бг.
Няколко леки идеи с оранжева лещаНяколко леки идеи с оранжева лещаЕто няколко лесни рецепти с оранжева леща Крем-супа от оранжева леща Необходими продукти: 250 гр. оранжева леща, 6 скилидки чесън, 1 настъргана...
Бързи и апетитни идеи с оранжева лещаБързи и апетитни идеи с оранжева лещаЕто няколко лесни и апетитни рецепти, които може да си приготвите с оранжевата леща: Оранжева леща-къри Необходими продукти: 250 г оранжева леща...
Червена-турска или оранжева леща - какви са разликитеЧервена-турска или оранжева леща - какви са разликитеОранжева леща - Оранжевата леща е продукт, изключително подходящ за супи и най-вече – крем супи....
Супа от оранжева лещаСупа от оранжева лещаСупа от оранжева леща може да сервирате с чеснови крутони....
Оранжева леща по индийскиОранжева леща по индийскиПочистваме лещата и старателно я измиваме 3-4 пъти, докато водата се избистри и я сипваме в контейнера на оризоварката....
Пасирана супа от оранжева лещаПасирана супа от оранжева лещаИзмиваме старателно леща под течаща вода и слагаме да се свари в студена вода....
Пикантно пюре от оранжева лещаПикантно пюре от оранжева лещаДобавете предварително измитата леща и около 700 мл вода....
Видове леща. Всичко за лещата.Видове леща. Всичко за лещата.И когато готвите леща ви съветваме да я премивате няколко пъти през вода, докато не видите, че след всяко миене водата се избистря и накрая става...
Оранжева леща с просо на оризоваркаОранжева леща с просо на оризоваркаИзмиваме двете варива -  оранжевата леща и просо и ги сипваме в купата на оризоварката....
Кремсупа с тиква и оранжева лещаКремсупа с тиква и оранжева лещаКремсупата от тиква и оранжева леща се сервира гореща с печено тиквено семе или крутони. Тя е изключително вкусна и лесна за направа....
Оранжева тортаОранжева торта
Жълтъците бъркаме със захарта 20 минути, добавяме брашното, сока и настърганата кора от портокала. Разбиваме белтъците на сняг и ги изсипваме...
ЛещаЛещаНаречена е така, защото по време на готвене черните зрънца стават лъскави като едноименния хайвер....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: