Орехова Ракия

Разгледай всички 12 избрани предложения за орехова ракия в Готвач.бг.
Тинктура от зелени орехчета, вино и ракия за детокс
Тинктура от зелени орехчета, вино и ракия за детокс
Орехчетата се заливат с ракията. Тази смес се държи в продължение на 1-2 месеца. Прецеждат се и се добавят 1 л червено вино и 1 кг захар...
Ореховки
Ореховки
1
От изброените продукти без орехите се замесва хубаво меко тесто. Взема се с лъжица и се потапят в орехите. Пекат се в намазнена тава на...
Чеснова тинктура
Чеснова тинктура
Пригответе си чесън и ракия в съотношения 1:2. Обелените и смачкани в хаванче скилидки чесън се поставят на дъното на чист и идеално сух буркан...
Орехова пита
Орехова пита
което добавете предварително натрошените орехови ядки, содата и ванилията. Последно се добавят разбитите на твърд сняг белтъци и всички...
Орехова баница
Орехова баница
фурна. Извадете и след като изстине леко, разрежете на квадрати. По желание може да залеете ореховата баница с чаша готов захарен сироп или да ...
Орехова питка
Орехова питка
1
Почистваме орехите и ги нарязваме на едро. Пресяваме брашното с бакпулвера. Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме олиото, киселото мляко и...
Орехова разядка
Орехова разядка
Смиламе орехите и чесъна. Накълцваме магданоза и копъра. В купа смесваме първо изварата и червения пипер, а след това посоляваме на вкус и...
Черешова ракия
Черешова ракия
) свършат се оставя да се дестилира за около 3-4 дни. Черешовата ракия се припича двойно, като задължително се отделя 3 процента от алкохолният...
Дюлева ракия
Дюлева ракия
3
. Ако ферментацията не тръгне веднага, е възможно да я провокирате, като добавите малко забъркана хлебна мая. Дюлевата ракия сварете 2 пъти, ...
Сливова ракия
Сливова ракия
2
приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракия
Кайсиева ракия
5
дни, след което се дестилира 2 пъти. Алкохолното съдържание на кайсиевата ракия трябва да е поне 37 градуса. След като се понижи градуса се...
Прасковена ракия
Прасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира. След това се вземат...

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: