Орехова Ракия

Разгледай всички 12 избрани предложения за орехова ракия в Готвач.бг.
Тинктура от зелени орехчета, вино и ракия за детоксТинктура от зелени орехчета, вино и ракия за детоксОрехчетата се заливат с ракията. Тази смес се държи в продължение на 1-2 месеца. Прецеждат се и се добавят 1 л червено вино и 1 кг захар, след...
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Чеснова тинктураЧеснова тинктураПолучената тинктура се прехвърля в чиста стъклена бутилка и се държи в хладилник....
Бадемова ракияБадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и добавяме...
Вишнева ракияВишнева ракияВсичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракияГреяна ракияВ джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар. Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като покафенее...
Черешова ракияЧерешова ракияПодберете добре узрели череши, без дефекти и загнили места. Измийте ги много хубаво. Отстранете костилките и смачкайте плодовата пулпа. Добавете захарта...
Гроздова ракияГроздова ракияГроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако нямате...
Винена ракияВинена ракияВинената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и вкусовите...
Плодова ракияПлодова ракияПлодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината. Обикновено захарността на плодовете е малка....
Ракия АнасонлийкаРакия АнасонлийкаСчукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни. След това добавете 5 л вода и дестилирайте....
Крушова ракияКрушова ракияПодберете добре узрели круши, по възможност без загнилости. Крушите се режат на малки парчета и се правят на пюре. За да увеличите количеството...

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: