Оригинална Банска Капама

Разгледай всички 19 избрани предложения относно оригинална банска капама в Готвач.бг.
Банска Капама
Банска Капама
вкус, в противен случай не. Печене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под ...
Пилешка капама от Банско
Пилешка капама от Банско
1
Нарежете цвеклото на парчета. Оризът се запържва, докато стане "прозрачен". 7-8 листа от зелето се запазват цели, а останалата част се...
Капама по бански
Капама по бански
5
покрийте с хартия, изрязана по отвора на тенджерата. Замажете капака на тенджерата с тесто. Сложете яденето само да заври на печката, след...
Капама от Банско
Капама от Банско
1
суджук. Между всеки от изброените пластове се слага по малко от зелето. Сложете и подправките. Залейте всичко с бульон и вино. Оставете капамата ...
Капама
Капама
5
червен пипер и олиото. И след това започват да се подреждат месо, зеле и най-отгоре се слагат отново няколко цели листа зеле. Печете вашата ...
Оригинална рецепта за сръбска баница – Гибаница
Оригинална рецепта за сръбска баница – Гибаница
, разбъркайте до еднородна маса. Разтопете маслото и с 1/3 от него намажете правоъгълна тава с размери 30/20 см. Разтворете пакета кори за баница...
Баница под капак
Баница под капак
на руло и нарежете на равни части. Намажете дъното на дълбока тава с капак с масло. Подредете парчетата баница, като ги обърнете с рязаната ...
Вкусна капама
Вкусна капама
луканката. Залейте ястието с 3 к.ч. вода (3:1 с ориза), затворете капака на гювеча и го поставете в студена фурна, включете я на 200 градуса и ...
Домашна капама
Домашна капама
олиото, виното и зелевия сок. Върху съда слагаме алуминиево фолио и захлупваме с капака. Печем 1 час на 220 градуса и след това намаляме...
Софийска Капама
Софийска Капама
На дъното се поставя сланината. Върху нея се нарежда нарязаното на дребно кисело зеле и се притиска към сланината. Върху него се...
Празнична капама
Празнична капама
капака. Или пък можете да запечатате капака с тесто. Гювечът се слага в студена фурна, която се включва на максималната температура, докато...
Родопска Капама
Родопска Капама
Кокошката/ петелът се обтриват със сол и черен пипер и се залива с вода, за да ври. Ако предпочитате, може да направите птицата на порции и да не...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: