Оригинални Френски Кроасани

Прегледай всички 16 избрани предложения за оригинални френски кроасани в Готвач.бг.
Френски кроасани
Френски кроасани
1
разбива с малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 ...
Френски кроасани с масло
Френски кроасани с масло
7
фризер за 30 мин. След като се извади и е добре охладено, тестото е готово за направата на кроасани. Разточва се на дълга по-широка лента...
Оригинални френски портокалови бисквити Сабле
Оригинални френски портокалови бисквити Сабле
6
Фурна - 180- градуса; плоска тава покрита с хартия за печене; работи се с миксер. 1. Бадемите, пудрата захар и портокаловите кори се смилат в...
Лесни френски кроасани с масло
Лесни френски кроасани с масло
3
Моите кроасани ги замесих вечерта с квас. Сутринта ги размесих и оформих. След повторното втасване около 1 ч. се изпичат в загрята фурна на 200...
Кроасани
Кроасани
5
назад, това е едно от условията да имате хубави кроасани. Оформеният дълъг правоъгълник се сгъва на три като писмо или като книга, като се оставя...
Оригинални тулумбички
Оригинални тулумбички
Първо се приготвя сиропът, като захарта и водата се слагат в касерола и кипват за около 4-5 минути, маха се от огънят и се слага изстисканият...
Кифлички Кроасани
Кифлички Кроасани
Млякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не...
Бутер кроасани
Бутер кроасани
му страна. Завийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце. Поръсете ...
Пълнозърнести кроасани
Пълнозърнести кроасани
Пресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Домашни кроасани
Домашни кроасани
6
избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан. Може да намажете краищата на тестото с малко яйце. Само в краищата трябва да...
Оригинална Маргарита
Оригинална Маргарита
Натрийте ръбовете на 2 чаши с лайм или лимон. Сипете сол в чиния и потопете гърлата на чашите. Смесете текилата, Трипъл сек/Коантро и...
Оригинална Имамбаялдъ
Оригинална Имамбаялдъ
15
Нарежете патладжаните на филии, поръсете ги със сол и след като престоят 1 час, ги изплакнете и подсушете. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в...

Рейтинг

4.6
Общо 8 гласували
5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: