Оригинални Френски Кроасани

Прегледай всички 15 избрани предложения за оригинални френски кроасани в Готвач.бг.
Френски кроасаниФренски кроасани
1
разбива с малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....
Френски кроасани с маслоФренски кроасани с масло
7
фризер за 30 мин. След като се извади и е добре охладено, тестото е готово за направата на кроасани. Разточва се на дълга по-широка лента...
Оригинални френски портокалови бисквити СаблеОригинални френски портокалови бисквити Сабле
6
Фурна - 180- градуса; плоска тава покрита с хартия за печене; работи се с миксер. 1. Бадемите, пудрата захар и портокаловите кори се смилат в...
Лесни френски кроасани с маслоЛесни френски кроасани с масло
3
Моите кроасани ги замесих вечерта с квас. Сутринта ги размесих и оформих. След повторното втасване около 1 ч. се изпичат в загрята фурна на 200...
КроасаниКроасани
5
назад, това е едно от условията да имате хубави кроасани. Оформеният дълъг правоъгълник се сгъва на три като писмо или като книга, като се оставя...
Оригинални тулумбичкиОригинални тулумбички
Първо се приготвя сиропът, като захарта и водата се слагат в касерола и кипват за около 4-5 минути, маха се от огънят и се слага изстисканият...
Италиански кроасаниИталиански кроасани
се намазват със сладко от кайсии или течен мед. Източник: TUTTI A TAVOLA За разлика от рецептата за оригинални френски кроасани, при която...
Ананасови кроасаниАнанасови кроасани
Тестото се разточва и са нарязва на ленти с широчина 2 сантиметра. Ананасовите шайби се режат на половинки, като всяка половинка се омотава с...
Виенски кроасаниВиенски кроасани
12
шоколад, сирене или сладко и навивате отвън към средата. Нареждате си кроасаните в тавичка, като оставете разстояние поне 2 пръста от кифла до...
Кифлички КроасаниКифлички Кроасани
Млякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не...
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасани
Пресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Бутер кроасаниБутер кроасани
му страна. Завийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце. Поръсете със...

Рейтинг

4.6
Общо 8 гласували
5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: