Гювеч с ориз по манастирски

Гювеч с ориз по манастирски

2

, измиват и нарязват на по-големи кубчета. Оризът се измива под течаща вода. Парчетата целина се нарязват на малки кубчета. Зелените...

1

Ориз по Манастирски

Прегледай всички 39 избрани предложения относно ориз по манастирски в Готвач.бг.
Нахут с ориз по манастирски

Нахут с ориз по манастирски

1

се вари до омекване. След това се изсипва в намазана с олио тавичка. Междувременно задушете в олио и малко вода ориза заедно с обелените и...

Ориз по манастирски

Ориз по манастирски

3

, а след като зеленчуците омекнат, прибавете ориза и разбъркайте. Овкусете с подправките и щом оризът е напълно готов, свалете от котлона. Разбъркайте с малко накълцан пресен магданоз....

Картофи с Ориз по Манастирски

Картофи с Ориз по Манастирски

2

Обелваме и нарязваме картофите на филийки. В тавичка ги нареждаме, добавяме ориза и поливаме отгоре с олиото. Към тях добавяме и доматите...

Манастирски Борш

Манастирски Борш

Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...

Пилешки дробчета по манастирски

Пилешки дробчета по манастирски

Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...

Варено петле по манастирски

Варено петле по манастирски

Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...

Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

Кюфтенца по манастирски

Кюфтенца по манастирски

около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....

Манастирски гювеч с месо

Манастирски гювеч с месо

кубчето бульон. Похлупва се с капак и се задушава до полуомекване на продуктите. Прибавя се оризът, а след 10 - 15 минути се добавят...

Боб чорба по манастирски

Боб чорба по манастирски

манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан магданоз. По желание се добавят червен и черен пипер на вкус....

Манастирска чорба от леща

Манастирска чорба от леща

Почистваме и измиваме лещата. Заливаме я със студена вода за 5-6 часа. Поставяме съда на котлона да ври на умерен огън. Праза и чесъна...

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: