Ориз по Манастирски

Прегледай всички 39 избрани предложения относно ориз по манастирски в Готвач.бг.
Гювеч с ориз по манастирски
Гювеч с ориз по манастирски
2
, измиват и нарязват на по-големи кубчета. Оризът се измива под течаща вода. Парчетата целина се нарязват на малки кубчета. Зелените...
Нахут с ориз по манастирски
Нахут с ориз по манастирски
1
се вари до омекване. След това се изсипва в намазана с олио тавичка. Междувременно задушете в олио и малко вода ориза заедно с обелените и...
Ориз по манастирски
Ориз по манастирски
3
, а след като зеленчуците омекнат, прибавете ориза и разбъркайте. Овкусете с подправките и щом оризът е напълно готов, свалете от котлона. ...
Картофи с Ориз по Манастирски
Картофи с Ориз по Манастирски
2
Обелваме и нарязваме картофите на филийки. В тавичка ги нареждаме, добавяме ориза и поливаме отгоре с олиото. Към тях добавяме и доматите...
Манастирски Борш
Манастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Варено петле по манастирски
Варено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Пилешки дробчета по манастирски
Пилешки дробчета по манастирски
Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...
Манастирски гювеч със свинско
Манастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...
Кюфтенца по манастирски
Кюфтенца по манастирски
около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Манастирски гювеч с месо
Манастирски гювеч с месо
кубчето бульон. Похлупва се с капак и се задушава до полуомекване на продуктите. Прибавя се оризът, а след 10 - 15 минути се добавят...
Боб чорба по манастирски
Боб чорба по манастирски
манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан ...
Торта Манастирска изба
Торта Манастирска изба
Започваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: