Ориз с Праз Лук и Маслини

Разгледай всички 74 избрани предложения за ориз с праз лук и маслини в Готвач.бг.
Ориз с праз лук и маслиниОриз с праз лук и маслиниМахнете от котлона и сложете сместа в тавата, добавете маслините, като ги разпределите върху ориза, и сипете зеленчуковия бульон....
Ориз с праз лук, гъби и маслиниОриз с праз лук, гъби и маслиниСервирайте ориза на тиган топъл с наситнен магданоз! Да ви е сладко! Оризът с праз лук, гъби и маслини е много вкусен....
Свинско месо с ориз, праз лук и маслиниСвинско месо с ориз, праз лук и маслиниПразът се нарязва на шайби. Гъбите се нарязват на ивици - не много тънки....
Праз с ориз и маслиниПраз с ориз и маслиниЗагрейте 1 пръст олио в тенджера и запържете ситно нарязания праз и обезкостените и нарязани маслини....
Ризото с маслини и праз лукРизото с маслини и праз лукПрибавете маслините и отдръпнете съда от котлона. В плитка и широка тенджера изсипете измития ориз....
Пиле с ориз, праз и маслиниПиле с ориз, праз и маслиниСвалете тавата от котлона, налейте 1200 мл от бульона при ориза, пуснете 2 шепи маслини и ако е нужно посолете, не забравяйте че маслините също са...
Задушен праз с ориз и маслиниЗадушен праз с ориз и маслиниПрибавяме и ориза и маслините. Посоляваме на вкус. Варим до готовност на ориза. Ястието може да се сервира топло или студено....
Скумрия с праз, ориз и маслиниСкумрия с праз, ориз и маслиниРежете праза на колелца и го слагате в широка тенджера. Задушавате с олиото и малко вода....
Заешко с ориз и праз лукЗаешко с ориз и праз лукНарежете лука и праза на ситно и заедно ги сложете в тава с олиото. Поръсете джоджена и сипете вода около 3 чаени чаши....
Праз с маслиниПраз с маслиниЗадушете до леко омекване на праза и прибавете маслините Посолете на вкус постната яхния....
Праз с ориз и маслини за постиПраз с ориз и маслини за постиПочиства се празът и се нарязва на ситно. Загрява се олио в тенджерка, задушваме нарязания праз с малко сол да омекне....
Запеканка с гъби, праз, ориз и маслиниЗапеканка с гъби, праз, ориз и маслиниНакрая се прибавят парченцата маслини и оставяме за 5 минути на слаб огън да набъбне оризът....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: