Ориз с Яйца по Китайски

Прегледай всички 31 избрани предложения относно ориз с яйца по китайски в Готвач.бг.
Ориз с яйца по китайски
Ориз с яйца по китайски
14
Сварете ориз около 10 – 12 мин, докато стане почти готов, но не и до пълна мекост. Отцедете ориза и го измийте със студена вода. Отново ...
Ориз с Яйца и Зеленчуци по Китайски
Ориз с Яйца и Зеленчуци по Китайски
Сварете дългозърнестия ориз във вода или бульон. След като стане готов, се разбърква, за да изпръхне и да не се слепи. Морковът, лютата...
Пържен ориз с яйце по китайски
Пържен ориз с яйце по китайски
добавете тиквичките и гъбите, запържваме за няколко минути още. Като са готови, добавете студения ориз и дръжте около 2 минути. В купа сложете...
Ориз с яйца, грах и моркови по китайски
Ориз с яйца, грах и моркови по китайски
всичко заедно изключваме котлона. Ястието е готово. Рецепта с чудноватите на вид, форма и вкус - традиционни китайски дървесни гъби! ...
Пържен ориз със зеленчуци и яйца по китайски
Пържен ориз със зеленчуци и яйца по китайски
другите зеленчуци. Получава се много приятен лют пържен ориз. Да ви е сладко с този пържен ориз със зеленчуци и яйца по ...
Ориз по китайски
Ориз по китайски
6
постепено отгоре и непрекъснато се бърка. Запържва се добре та ориза да не е сплъстен добавя се соев сос и малко сол и пилешкото месо. Разбърква ...
Пържен ориз по китайски
Пържен ориз по китайски
28
Оризът се сварява предварително. Изсипва се в предварително сгорещено олио. Пържи се десетина минути, като се бърка непрекъснато. Към ориза се...
Китайски ориз по кантонски
Китайски ориз по кантонски
1
Сварете ориза в 5 чаши вряща подсолена вода. Отцедете го и го оставете да изстине. Накълцайте лука, нарежете на дребно салама и шунката и ги...
Лесен китайски ориз
Лесен китайски ориз
. Правилото е, че съотношението ориз-вода трябва да е 1 към 3, но всеки сорт ориз е индивидуален. След като всичката вода се изпари, ...
Зеленчуков ориз по китайски
Зеленчуков ориз по китайски
, добавяме сварения ориз, добавяме още мазнина и пържим до пълна готовност на ориза. Добавяме зеленчуковия бульон, след това и царевицата...
Ориз със свинско по китайски
Ориз със свинско по китайски
до готовност на ориза. След това го овкусяваме - риган, черен пипер, чесън на прах. В друг тиган изпържваме яйцата с щипка сол. Разбъркваме ...
Китайски Ориз с Пилешко Месо
Китайски Ориз с Пилешко Месо
на малки парченца. Загрейте олиото в дълбок тиган на котлона и чукнете двете яйца. Бъркайте докато се пържат, докато станат на малки парченца...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: