Ориз с яйца по китайски

Ориз с яйца по китайски

13

Сварете ориз около 10 – 12 мин, докато стане почти готов, но не и до пълна мекост. Отцедете ориза и го измийте със студена вода. Отново отцедете...

1

Ориз с Яйца по Китайски

Прегледай всички 30 избрани предложения относно ориз с яйца по китайски в Готвач.бг.
Ориз с Яйца и Зеленчуци по Китайски

Ориз с Яйца и Зеленчуци по Китайски

Сварете дългозърнестия ориз във вода или бульон. След като стане готов, се разбърква, за да изпръхне и да не се слепи. Морковът, лютата...

Пържен ориз с яйце по китайски

Пържен ориз с яйце по китайски

добавете тиквичките и гъбите, запържваме за няколко минути още. Като са готови, добавете студения ориз и дръжте около 2 минути. В купа сложете...

Ориз по китайски

Ориз по китайски

5

постепено отгоре и непрекъснато се бърка. Запържва се добре та ориза да не е сплъстен добавя се соев сос и малко сол и пилешкото месо. Разбърква се добре и се сваля от огъня....

Зеленчуков ориз по китайски

Зеленчуков ориз по китайски

, добавяме сварения ориз, добавяме още мазнина и пържим до пълна готовност на ориза. Добавяме зеленчуковия бульон, след това и царевицата...

Лесен китайски ориз

Лесен китайски ориз

. Правилото е, че съотношението ориз-вода трябва да е 1 към 3, но всеки сорт ориз е индивидуален. След като всичката вода се изпари, оризът се...

Китайски ориз по кантонски

Китайски ориз по кантонски

1

Сварете ориза в 5 чаши вряща подсолена вода. Отцедете го и го оставете да изстине. Накълцайте лука, нарежете на дребно салама и шунката и ги...

Пържен ориз по китайски

Пържен ориз по китайски

27

Оризът се сварява предварително. Изсипва се в предварително сгорещено олио. Пържи се десетина минути, като се бърка непрекъснато. Към ориза се...

Китайски Ориз с Пилешко Месо

Китайски Ориз с Пилешко Месо

на малки парченца. Загрейте олиото в дълбок тиган на котлона и чукнете двете яйца. Бъркайте докато се пържат, докато станат на малки парченца...

Ориз със свинско по китайски

Ориз със свинско по китайски

до готовност на ориза. След това го овкусяваме - риган, черен пипер, чесън на прах. В друг тиган изпържваме яйцата с щипка сол. Разбъркваме ги...

Ориз с тиквички по китайски

Ориз с тиквички по китайски

3

зеленчуците, разбърква се и се поднася със соев сос. Получава са много красив на цвят ориз, който може да бъде самостоятелно ястие или да бъде поднесен като гарнитура....

Пържен ориз не по китайски

Пържен ориз не по китайски

4

Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее...

3.8
Общо 13 гласували
5 4
4 6
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: