Основни Ястия със Свинско Месо

Разгледай всички 155 подбрани съвети относно основни ястия със свинско месо в Готвач.бг.
Свински джолан с кисело зеле в гювеч
Свински джолан с кисело зеле в гювеч
Нарязваме на ситно киселата зелка и разстиламе половината зеле на дъното на гювеча. Заливаме отгоре с мазнината и върху него слагаме ...
Гювеч със свински джолан
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Свински джолан в гювеч
Свински джолан в гювеч
1
черен пипер и бахар. Прибавяме малко олио и разбъркваме хубаво. На дъното на глинен гювеч поставяме свинския джолан. Около него ...
Кавърма кебап със свинско
Кавърма кебап със свинско
Нарежете месото на средни, но приблизително еднакви по големина парчета и запържете в зехтина. Обелете кромида и заедно с гъбите ги нарежете...
Свинско кавърма кебап
Свинско кавърма кебап
Месото се измива, почиства от сухожилия или ципи и се нарязва на малки кубчета. Задушава се в растителната мазнина заедно. Лукът се...
Свински джолани в гювеч
Свински джолани в гювеч
Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. Залива се с...
Свинска кавърма в гювеч
Свинска кавърма в гювеч
2
разпределете на дъното лука с гъбите. Отгоре сложете свинското и долейте бяло вино. Затворете гювеча с капак и ги сложете да се пече около ...
Шпикован свински джолан в гювеч
Шпикован свински джолан в гювеч
Джоланът се измива и подсушава. С помощта на остър нож се правят прорези в свинския джолан и в тях се пъхва по една цяла скилидка ...
Кавърма със свинско в гювече
Кавърма със свинско в гювече
Свинското месо натрийте със сол и черев пипер. Нарежете червения лук на едри филийки. Чушките нарежете на едри парчета. Гъбите нарежете по...
Свински джолан със зеле
Свински джолан със зеле
В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и ...
Свински джолан с прясно зеле
Свински джолан с прясно зеле
поомекнат малко, добавете нарязаното зеле. Разбъркайте внимателно и задушете, докато зелето поомекне. Добавете всички подправки, но без...
Свински джолан с кисело зеле
Свински джолан с кисело зеле
. Джоланчетата се пекат около 2 часа, след което се изваждат от фурната. Накълцайте киселото зеле на ситно, поръсете с олиото и червения пипер. ...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: