Осолени Корнишони

Открий всички 14 подбрани съвети относно осолени корнишони в Готвач.бг.
Корнишони в саламура
Корнишони в саламура
Подберете еднакви и здрави корнишони, измийте ги и ги подредете в голяма тенджера, най-добре чугунена. Залейте ги със студена подсолена вода...
Пълнени корнишони
Пълнени корнишони
Обелвам корнишоните. Четири от тях разполовявам и издълбавам. Другия го нарязвам на ситно и слагам в купа. Издълбаното и него слагам купата...
Мариновани корнишони с копър
Мариновани корнишони с копър
2
-5 зърна черен пипер, 2 -3 зърна бахар. Пълним бурканите с краставички, като между тях се поставят клонки копър. Сипва се вода до горния ръб...
Домашни консервирани корнишони
Домашни консервирани корнишони
пипер и 2-3 парчета едро нарязан лук. Корнишоните се измиват добре и се слагат в подготвените буркани. Добавя се стръкче копър и се затварят ...
Ловджийска салата с корнишони
Ловджийска салата с корнишони
Зелето, морковите, зелените домати, корнишоните и червените чушки се нарязват в голяма тенджера и се разбъркват. В литър вода се слага 100...
Туршия от карфиол и корнишони
Туршия от карфиол и корнишони
2
Измийте зеленчуците, изрежете дръжките на корнишоните и накъсайте карфиола на розички. Сипете захарта и оцета в трилитров буркан и...
Предястие с корнишони и кашкавал
Предястие с корнишони и кашкавал
добре. Пълним корнишоните с плънката. Може да се украси с маслини, магданоз и една роза от мен. Охлажда се и сервираме....
Гръцка туршия с чушки, моркови и корнишони
Гръцка туршия с чушки, моркови и корнишони
. Кипва се маринатата от оцета, олиото, захарта и солта. В саламурата се разтварят аспирините, когато саламурата се е охладила. Бурканите ...
Краставички в саламура
Краставички в саламура
1
Избираме малки свежи краставички. Измиваме ги добре и нареждаме в буркани, като помежду им слагаме копър, дюлеви и вишневи листа...
Осолена скумрия
Осолена скумрия
7
Почистената и измита скумрия се подсушава и се натрива със захарта и солта равномерно отвън и отвътре. В коремчето поставяме копър. Увиваме в...
Осолен паламуд
Осолен паламуд
Паламудите се изчистват добре, като се разрязват до опашката. Изваждат се хрилете и се измиват. Киснат се в слабо солен разтвор - на 1л вода се...
Ломска саламура
Ломска саламура
солта. Олиото, в което е пържена рибата, не прецежда и се слагат около 3-4 с.л. в саламурата. Оставя се да заври за няколко минути и се изключва. ...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: