Осоляване на Рибица

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно осоляване на рибица в Готвач.бг.
Домашна рибицаДомашна рибица
1
Месото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се...
Пълнена рибицаПълнена рибица
Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист. Добре се поръсва със сол, черен...
Какво е рибица?Какво е рибица?
пържено. Свинската рибица е сред частите на прасето, която се води първокачествено месо. Рибицата е позната още като котлет. Това е месо с мускулна...
Рибица с картофиРибица с картофи
Разбъркайте добре продуктите за маринатата, като сложите от подправките на вкус. Намажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и...
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибица
за 12 часа във студена вода. След което подсушаваме много добре месото с памучни кърпи. Докато съхне, си приготвяме сместа с подправки. В...
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибица
Почистената и подсушена рибица се шпикова с малки и продълговати парченца сланина, чесън, морков, които се натикват хубаво навътре в месото...
Печена свинска рибицаПечена свинска рибица
2
. Щом омекнат, добавете бирата и захарта. С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90...
Мариновани пържоли от рибицаМариновани пържоли от рибица
Пържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки. Приготвя се марината от...
Как се суши рибица?Как се суши рибица?
Сушената рибица е истински деликатес, на който мнозина се радват през студените зимни месеци. Поднесена с руйно червено вино е наслада, на...
Свинска рибица на фурнаСвинска рибица на фурна
В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите. Поръсваме обилно с подправките, след което наливаме 200...
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправки
16
Вземете свинската рибица и добре я осолете. Сложете я в затворен съд и я оставете да престои 24 часа на студено. След това изплакнете месото...
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото. Морковите се нарязват на малки...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: