Отглеждане на Чесън

Открий всички 12 кулинарни идеи за отглеждане на чесън в Готвач.бг.
ЧесънЧесънЧесън в кулинарията В кулинарията чесънът често се използва като подправка и като продукт - както пресен, така и преминал термична обработка....
Отглеждане на чесън в домашни условияОтглеждане на чесън в домашни условияМакар и да може се намери целогодишно, в последните години все повече домакини, особено любителите на градинарството, предпочитат да отглеждат чесън...
Треволистен чесън - вкусен и лесен за отглежданеТреволистен чесън - вкусен и лесен за отглежданеВ източно-азиатските държави той е изключително често отглеждан като обикновен зеленчук....
Див чесън - ЛевурдаДив чесън - ЛевурдаАко отглеждате див чесън, можете да оберете младите му листа през април-май, а луковиците през есента....
Апетитни рецепти с див чесънАпетитни рецепти с див чесънДивият чесън е наричан още мечи лук, горски чесън, левурда и магьоснически лук. Има легенда за лечебните му свойства....
Опасен китайски чесън на пазараОпасен китайски чесън на пазараТова по всяка вероятност се дължи на химическите вещества, с които е отглеждан и избелван чесънът....
Консервиране и съхранение на чесънКонсервиране и съхранение на чесънОтносно консервирането – от чесъна става чудесна туршия, т.нар. кисел чесън....
Как се сплита чесън?Как се сплита чесън?На весеки от нас му е позната ползвата от тази вълшебна подправка - чесъна....
Защо да ядем чесън?Защо да ядем чесън?Често може да чуете да определят чесъна като истинска природна аптека....
Здравословни ползи от дивия чесън (левурда)Здравословни ползи от дивия чесън (левурда)Дивият чесън цъфти през месеците от май до юни....
Съхранение на пресен лук и чесънСъхранение на пресен лук и чесънПрепоръчително е главичката на чесън да остане цяла, а скилидките в нея неразчупени....
Няколко причини да консумирате пресен чесънНяколко причини да консумирате пресен чесънХапвайте пресен чесън за здраво сърце! Пресният чесън подпомага доброто храносмилане....

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: