Охлюви Сиропирани

Прегледай всички 12 подбрани съвети за охлюви сиропирани в Готвач.бг.
Сиропирани охлювчетаСиропирани охлювчетаПодреждайте охлювчетата с разреза нагоре в предварително намазнена тава....
Сиропирани сладки охлювчетаСиропирани сладки охлювчетаОще горещи се сиропират със захарния сироп, който обаче е леко охладен. Поднесете сиропираните сладки охлювчета след около 6 часа....
Сиропирани охлювчета с маяСиропирани охлювчета с маяЗалейте изстиналите охлювчета с горещият сироп. Изчакайте няколко часа да попият добре и поднесете вашите сиропирани охлювчета....
Уникално вкусни сиропирани охлювчетаУникално вкусни сиропирани охлювчетаЛесни, бързи и уникално вкусни сиропирани охлювчета!...
Сиропирани охлювчета на бабаСиропирани охлювчета на бабаПоставете охлювчетата в намазана с олио тава с разреза нагоре. Оставете да втасат за 15 минути. Печете на 180 градуса за 20-25 минути....
Сиропирани охлювчета от бутер тестоСиропирани охлювчета от бутер тестоИзстиналите охлювчета заливаме с горещия захарен сироп. Оставяме охлювчетата за една нощ, за да се напоят добре. Чудесен празнични сладки....
Празнични Сиропирани охлювчета за Нова ГодинаПразнични Сиропирани охлювчета за Нова ГодинаИзстиналите охлювчета залейте с горещия захарен сироп, който варите 10 минути след завиране....
Сиропирани охлювчета с локум и орехиСиропирани охлювчета с локум и орехиВарете 5 минути, оставете леко да се охлади и залейте изстиналите охлювчета....
Сиропирани охлювиСиропирани охлювиОхладени охлювчетата се поливат със студен сироп....
Баклава охлювчетаБаклава охлювчетаКогато сме наредили цялата тава, слагаме маслото, като гледаме на всяко охлювче да има парченце масло....
Козуначени охлювчетаКозуначени охлювчетаРазбийте жълтък с прясно мляко и намажете охлювчетата, след което поръсете със захар....
Кремки ОхлювчетаКремки ОхлювчетаЛеко затоплям 100 милилитра от млякото и прибавям към него захарта, маята и 2 супени лъжици брашно. Оставям сместа на топло около 15 минути, за да...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: