Паламуд Плакия

Открий всички 12 избрани предложения за паламуд плакия в Готвач.бг.
Плакия от паламудПлакия от паламудПолейте щедро със зехтин и лимонов сок и сложете плакията от паламуд да се изпече за около 40 минути в предварително загряна на 180 градуса фурна....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудБурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....
Паниран паламудПаниран паламудПоднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок....
Паламуд консерваПаламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет стотинки...
Свинско плакияСвинско плакияПечете плакията да се сгъстят доматите и остане на мазнина. Свинското плакия е много вкусно....
Кокошка плакияКокошка плакияНарязваме кокошката на 6 парчета и ги натриваме със сол и червен пипер. Нареждаме половината парчета в тенджера, върху тях редим нарязаните на...
Леща плакияЛеща плакияПоставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете. Измийте лещата...
Грах плакияГрах плакияСгорещяваме олиото и в него задушаваме ситно нарязания лук, настърганите моркови и граха. Разбъркваме добре и оставяме всичко да се задуши около...
Шаран-плакияШаран-плакияСложете шаранът плакия да се пече в загряна на 220 градуса фурна за около 1 час....
Кефал ПлакияКефал ПлакияОбелваме и нарязваме на едро лука. В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след което...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: