Плакия от паламуд

Плакия от паламуд

1

сложете плакията от паламуд да се изпече за около 40 минути в предварително загряна на 180 градуса фурна. Поднесете плакията изстинала....

1

Паламуд Плакия

Открий всички 12 избрани предложения за паламуд плакия в Готвач.бг.
Осолен паламуд

Осолен паламуд

Паламудите се изчистват добре, като се разрязват до опашката. Изваждат се хрилете и се измиват. Киснат се в слабо солен разтвор - на 1л вода се...

Маринован паламуд

Маринован паламуд

1

Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Паниран паламуд

Паниран паламуд

2

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...

Паламуд консерва

Паламуд консерва

1

Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...

Леща плакия

Леща плакия

Поставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете. Измийте...

Свинско плакия

Свинско плакия

Нарежете месото, сипете олиото в тиган и запържете леко месото. Прехвърлете го заедно с мазнината в тава. Добавете нарязаните зеленчуци...

Кефал Плакия

Кефал Плакия

Обелваме и нарязваме на едро лука. В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след...

Цаца плакия

Цаца плакия

Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке. Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата...

Картофи плакия

Картофи плакия

доматите. Прибавете ги към картофите, посолете и разбъркайте ястието. Размийте брашното с малко студена вода и залейте плакията. Отгоре наредете...

Миди плакия

Миди плакия

1

Измийте мидите, с подходяща тел ги почистете от брадичката. Сложете на котлона да заврят виното, водата, нарязаният морков, дафиновият лист...

Праз плакия

Праз плакия

Задушавате нарязания на ситно лук в 1 к.ч. вода, докато омекне. Наливате олиото, позапържвате лука, отстранявате тенджерата от огъня, слагате...

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: