Паламуд Плакия

Открий всички 12 избрани предложения за паламуд плакия в Готвач.бг.
Плакия от паламуд
Плакия от паламуд
1
сложете плакията от паламуд да се изпече за около 40 минути в предварително загряна на 180 градуса фурна. Поднесете плакията изстинала....
Консервиран Паламуд
Консервиран Паламуд
риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в ...
Осолен паламуд
Осолен паламуд
Паламудите се изчистват добре, като се разрязват до опашката. Изваждат се хрилете и се измиват. Киснат се в слабо солен разтвор - на 1л вода се...
Маринован паламуд
Маринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Паниран паламуд
Паниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в ...
Паламуд консерва
Паламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Леща плакия
Леща плакия
Поставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете. Измийте...
Кефал Плакия
Кефал Плакия
Обелваме и нарязваме на едро лука. В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след...
Свинско плакия
Свинско плакия
Нарежете месото, сипете олиото в тиган и запържете леко месото. Прехвърлете го заедно с мазнината в тава. Добавете нарязаните зеленчуци...
Кокошка плакия
Кокошка плакия
Нарязваме кокошката на 6 парчета и ги натриваме със сол и червен пипер. Нареждаме половината парчета в тенджера, върху тях редим нарязаните...
Моркови плакия
Моркови плакия
Нарежете лука ситно и сложете да се изпържи в сгорещената мазнина. Добавете ситно нарязаните моркови и след като се запържат и те, овкусете...
Праз плакия
Праз плакия
Задушавате нарязания на ситно лук в 1 к.ч. вода, докато омекне. Наливате олиото, позапържвате лука, отстранявате тенджерата от огъня, слагате...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: