Паламуд на Скара

Разгледай всички 12 авторски предложения относно паламуд на скара в Готвач.бг.
Паламуд на скараПаламуд на скараВ коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло....
Черноморски паламуд на скараЧерноморски паламуд на скараОтцеждаме от маринатата и печем на предварително загрята скара. Сервираме със салата според сезона и питие по избор....
Свеж паламуд на скараСвеж паламуд на скараПочистете рибата, нарежете я и я посолете. След това намажете парчетата с обилно количество зехтин. Печете на умерена скара....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудРедим, като редуваме маринована риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно....
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....
Паниран паламудПаниран паламудПоднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок....
Паламуд консерваПаламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули....
Паламуд със зехтин на скараПаламуд със зехтин на скараПоставете паламуда на скарата и печете до готовност. Поднесете с резени лимон и стръкове магданоз....
Чорба от паламудЧорба от паламудСезона на паламуда е в късната есен. Ако не разполагате с прясна риба, набавете замразена такава....
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцкиИзмиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....
Паламуд на сачПаламуд на сачПочистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: