Панакота с Маскарпоне

Разгледай всички 35 подбрани съвети за панакота с маскарпоне в Готвач.бг.
Панакота с Маскарпоне
Панакота с Маскарпоне
Накиснете желатина в студена вода. Сложете в тенджера сметаната, маскарпонето и захарта на котлона. Изчакайте да заври и изключете...
Черешова панакота
Черешова панакота
, може да се ползва и фризер. След като панакотата е стегнала окончателно се налива охладеният черешов сос. Отново се поставя в хладилник...
Фалшива панакота
Фалшива панакота
4
В купа смесвам киселото мляко, ванилията и захарта. Разбърквам хубаво. Добавям и прясното мляко. Желатина разтварям в чаша с 4 с.л. вода...
Ментова панакота
Ментова панакота
Желатинът се залива със студеното мляко. Когато набъбне, се разтваря на бавен огън. Ментата се измива и се накъсва на листенца. Няколко листенца...
Шоколадова панакота
Шоколадова панакота
Загрейте 100 мл от сметаната в малка тенджерка заедно с млякото, захарта, 1 с.л. от ликьора и шоколада. Кипнете сместа и махнете от котлона...
Кайсиева панакота
Кайсиева панакота
В съд поставяме желатина с водата да набъбне. След 5 минути го поставяме в микровълновата и за около 1 секунда е готов. Трябва да внимаваме много...
Ягодова Панакота
Ягодова Панакота
1
. Вече охладена се разпределя във формичките с панакота, която трябва да се е стегнала. Десертът се охлажда отново. При поднасяне формичките ...
Панакота с кисело мляко
Панакота с кисело мляко
3
млечна смес при непрекъснато разбиване. Разпределете крема в десертни купички и сложете да се охлади в хладилник. При поднасяне обърнете ...
Панакота с ягодово кули
Панакота с ягодово кули
върху млечния крем се сипват по 2-3 с.л. от ягодовото кули. Оставя се да стегне и панакотата се поднася....
Панакота с портокал
Панакота с портокал
3
. Отново се прибират в хладилника да се охлади и да желира напълно. Преди да се сервира, всяка купичка се потопява за секунди в съд с гореща вода и ...
Панакота с какао
Панакота с какао
шоколад. Когато заври съдът се дръпва от котлона. Набъбналият желатин се разтопява на водна баня и се добавя към какаовия крем. Накрая панакотата...
Панакота с шоколадов сос
Панакота с шоколадов сос
1. Накиснете желатина в студена вода. 2. Кипнете сметаната, млякото и захарта - отстраните от плочата. 3. Добавете накиснатия желатин и...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: