Панирана Манатарка

Разгледай всички 39 авторски предложения за панирана манатарка в Готвач.бг.
Панирани манатарки
Панирани манатарки
1
Почистете гъбите и ги нарежете на филии с дебелина около 1 см. Посолете ги и ги поръсете с малко черен пипер. В отделен съд смесете брашното...
Панирани свински пържоли със сос от манатарки
Панирани свински пържоли със сос от манатарки
Изтънете пържолите с чукче. Овкусете ги със сол, черен пипер и соев сос. Оставете ги за 1 час в хладилника. Разбийте яйцата с щипка сол и черен...
Пържени манатарки
Пържени манатарки
Манатарките се нарязват на филийки и се осоляват по вкус. В чиния сипваме брашното и овалваме филийките една по една от двете страни...
Стерилизирани манатарки
Стерилизирани манатарки
бурканите. Стерилизирайте бурканите за 1 час. Оставете ги да изстинат във водата и ги съхранявайте на хладно. Така приготвените стерилизирани ...
Брезова манатарка на фурна
Брезова манатарка на фурна
Ако не сте гъбари, ползвайте услугите на опитен гъбар. При манатарките не е голям рискът да се натровите, но все пак съществува. Гъбите се...
Бронзови манатарки в масло
Бронзови манатарки в масло
Почистете добре гъбите и нарежете надлъжно на сравнително дебели ивички пънчетата, а шапките може да направите на парченца, както ви харесва...
Постна супа с манатарки
Постна супа с манатарки
Нарязаните на ситно зеленчуци запържваме в малко олио. Прибавяме манатарките, които сме нарязали на ситно. Запържваме ги докато хванат...
Стерилизирани бланширани манатарки
Стерилизирани бланширани манатарки
манатарки, нарязаните моркови, магданоз, черен пипер, по 1 к.л. сол и се долива вода. Бурканите се стерилизират за 30 минути....
Мусака със сушени манатарки
Мусака със сушени манатарки
манатарки се измиват добре и се отцеждат. Раздробявате каймата. В подходящ съд загрявате олиото, пускате лука и морковите. Задушавате ги заедно...
Супа от гъби манатарки
Супа от гъби манатарки
В момента не е сезона на гъбите, особено на диворастящите, затова използвах замразени от фризера. В съд за варене наливаме около 2 литра вода...
Свинско филе с манатарки
Свинско филе с манатарки
Нарязвате свинското филе на дебели филийки и ги запържвате леко, докато станат златисти. Поставяте филийките в голям гювеч. В тигана, в който...
Манатарки по италиански
Манатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото. В тенджера сгорещяваме олиото...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: