Панирани Бейби Калмари

Открий всички 19 избрани предложения относно панирани бейби калмари в Готвач.бг.
Панирани бейби калмари
Панирани бейби калмари
минути - до апетитен загар. Не сипвайте много калмарчета наведнъж, за да не спадне рязко температурата на олиото. Готовите панирани бейби...
Хрупкави бейби калмари
Хрупкави бейби калмари
, оставяйки да се отцедят първо върху кухненска хартия. 2. В чиста торбичка сипете брашното, яйчения прах и малко сол. Сложете и калмарите в...
Панирани калмари
Панирани калмари
5
Почистените калмари, нарязваме на ивици и ги слагаме в млякото за около 3 часа. В дълбок съд слагаме брашното, 1 лъжица мазнина, сол и 100...
Панирани пипала от калмари
Панирани пипала от калмари
мазнина. След като се изпържат панираните калмари, посоляваме малко. Сервираме панираните пипала от калмари топли за ...
Панирани шайби от калмари
Панирани шайби от калмари
брашната със солта и бакпулвера. Прибавяме разбитите яйца и правим гъста кашичка. Загряваме олиото на котлона, потапяме всяка шайба с панировката и ...
Панирани бирени калмари
Панирани бирени калмари
1
Калмарите се измиват, сваряват се в подсолена вода, отцеждат се. Измиват се в студена вода и се нарязват на половинки. Поставят се в бирата...
Панирана бейби моцарела
Панирана бейби моцарела
3
Изваждаме моцарелата от плика и я изцеждаме. В брашното добавяме солта и черния пипер, като ги смесваме добре. Разбиваме яйцето в купичка...
Вкусни панирани калмари
Вкусни панирани калмари
2
Сложете почистените калмари във вряща вода. След 5 минути ги извадете и обелете кожата им. Нарежете ги с кухненска ножица на кръгове с...
Панирани лимонени калмари
Панирани лимонени калмари
на мазнината. Готовите панирани калмари изваждаме с щипка и поставяме в чиния, постлана с кухненска хартия. Консумираме с изстудено пиво ...
Панирани калмари с кокос
Панирани калмари с кокос
Калмарите се измиват и изчистват добре. Накисват се в сурово прясно мляко за 2 часа. Кипват се в подсолена вода за около 3-4 минути. След...
Панирани калмари с пармезан
Панирани калмари с пармезан
. Разбийте 2 яйца и 1 жълтък за панировката и сгорещете олио в дълбок тиган. Оваляйте всеки калмар първо в брашно, после в яйце и след това в ...
Панирани калмари в белтък
Панирани калмари в белтък
7
Калмарите нарязвам на тънко, около 3 мм. Овалвам в брашно с малко сол. Загрявам тиган с повече олио. Всяко парченце потапям в разбъркан...

Рейтинг

3.1
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 0
2 3
1 1
Дай твоята оценка: