Панирани Пилешки Бутчета

Открий всички 36 избрани предложения относно панирани пилешки бутчета в Готвач.бг.
Панирани пилешки бутчетаПанирани пилешки бутчетаИзмийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят....
Печени панирани пилешки бутчетаПечени панирани пилешки бутчетаСервирайте печените панирани пилешки бутчета горещи....
Панирани пилешки бутчета със сусамПанирани пилешки бутчета със сусамГотовите бутчета подредете върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина....
Панирани пилешки бутчета с богата гарнитураПанирани пилешки бутчета с богата гарнитураПанираните пилешки бутчета с богата гарнитура се поднасят със зеленчуците....
Панирани пилешки бутчета с гарнитура оризПанирани пилешки бутчета с гарнитура оризСлед като е готово, се изцежда от бульона и се панира - яйце брашно - яйце галета. Запържва се панираните пилешки бутчета в тиган....
Панирани пилешки бутчета с доматен сосПанирани пилешки бутчета с доматен сосПанираните пилешки бутчета с доматен сос са топ вкусотия!...
Панирани парти бутчетаПанирани парти бутчетаПанираните парти бутчета са готови....
Панирани жабешки бутчетаПанирани жабешки бутчетаИзпържените бутчета поставяте върху домакинска хартия или салфетка да се отцедят от мазнината....
Панирани заешки бутчетаПанирани заешки бутчетаСварени бутчетата изцеждаме от бульона и едно по едно ги овалваме във брашно....
Панирани пилешки бутчета с корнфлейкс на фурнаПанирани пилешки бутчета с корнфлейкс на фурнаИзмийте и подсушете бутчетата. Овкусете ги с подправките. Разбийте яйцата с щипка черен пипер....
Панирани пилешки бутчета с бира и свежи подправкиПанирани пилешки бутчета с бира и свежи подправкиПотопете бутчетата в течната панировка, после в брашното и пак в течността. Изпържете до златисто от двете страни....
Панирани бутчета със сусамПанирани бутчета със сусамПоднесете панираните бутчета с лимони прясна мащерка, чеснов сос и желана гарнитура или салата! Вкусно да ви е!...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: