Панирани Свински Хапки

Открий всички 39 избрани предложения за панирани свински хапки в Готвач.бг.
Свински хапки панеСвински хапки пане
мазнина. Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава. Поръсете готовите хапки със сол и черен пипер и ги поднесете топли с гарнитура по избор....
Панирани хапки от свински мозъкПанирани хапки от свински мозък
. Оваляйте парчетата мозък в панировката и изпържете в добре загрятото масло. Поднесете мозъка пане с гарнитура по избор....
Свински филенца панеСвински филенца пане
Нарежете свинската плешка на тънки пържоли, леко ги начукайте, като първо поръсите със сол и черен пипер. В купа сипете соевия сос и белия...
Свински език панеСвински език пане
галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор....
Свински дроб панеСвински дроб пане
Дробът се почиства, измива и подсушава. Нарязва се на парчета, дебели около един пръст. Всяко от тях се натърква с подправките. Потапя се в...
Свински хапки пиперлияСвински хапки пиперлия
Измиваме и нарязваме место на хапки с желан размер. Смесваме в купа соевият сос, бялото вино и черният пипер. Овалваме месото в сместа, така че...
Свински хапки в гювечСвински хапки в гювеч
загрята фурна на 200 градуса. Печете свинските хапки до готовност на месото и картофите....
Свински хапки по селскиСвински хапки по селски
. Запържените хапки месо с праза трябва да се зачервят добре, след което поръсете със червен пипер. Сервирайте хапките топли с нарязани парченца праз....
Свински хапки на тиганСвински хапки на тиган
Нарязваме месото на хапки. Загряваме силно тефлонов тиган, слагаме месото и поливаме със соевия сос, печем за кратко, без да разбъркваме...
Свински хапки по азиатскиСвински хапки по азиатски
Нарежете свинското месо на средно големи парчета. Оваляйте го добре с наситнения лук, захар, дафинови листа, соев сос, черен пипер и сол...
Свински хапки със салцаСвински хапки със салца
Месото се надребнява, овкусява и овалва в брашно. Пържи се за кратко и се прехвърля в тавичка. В същата мазнина се обработва гъбите и зеленчуците...
Панирани свински сърцаПанирани свински сърца
Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: