Панирани шницели от свинско месо

Панирани шницели от свинско месо

0

Свинските контра филета се измиват и се подсушават с домакинска хартия. Начукват се на тънко много внимателно с чукче за месо през стреч...

1

Панирано Свинско Месо

Открий всички 19 избрани предложения за панирано свинско месо в Готвач.бг.
Панирано свинско шкембе

Панирано свинско шкембе

9

Първо много добре почистваме шкембето от мазнините и го накисваме обилно във оцет и сода. Така постоява поне 15 минути, след което го...

Панирано свинско бон филе

Панирано свинско бон филе

. Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода. Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване....

Панирано пилешко месо

Панирано пилешко месо

месо и оставяме за 30 минути на студено. Разбиват се яйцата на пяна. В плитка чиния смесваме брашното и сусама, разбъркваме добре, за да се...

Панирано месо от петле

Панирано месо от петле

Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода до готовност. В дълбока купа смесваме продуктите за панировката до получаването на...

Панирано Свинско Контрафиле със сос

Панирано Свинско Контрафиле със сос

. Приготвя се гъста панировъчна каша от яйцата, бирата, горчицата и необходимото количество брашно. Месото се подсушава, овалва в кашата и се пържи...

Панирани свински сърца

Панирани свински сърца

Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...

Панирани свински котлети

Панирани свински котлети

Внимателно подсушете котлетите. Пригответе една чиния с брашно и една с галета. Разбийте добре яйцата. Потапяте котлетите последователно в...

Панирани свински ролца

Панирани свински ролца

във всяко парче месо. Завийте ги на руло и ги притиснете с длани. Разбийте яйцата и оваляйте последователно ролцата в брашно, в разбитите яйца и...

Панирани свински уши

Панирани свински уши

2

В тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване. В купа разбиваме яйцата, добавяме бирата...

Панирани свински шницели

Панирани свински шницели

От месото оформете котлети, които трябва да се начукат на тънко с дървено чукче. Нарежете всеки котлет с остър нож в краищата и по средата, за...

Паниран свински дроб

Паниран свински дроб

Дробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата. Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце...

3.9
Общо 11 гласували
5 2
4 8
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: