Панировка Патафри

Разгледай всички 23 авторски предложения относно панировка патафри в Готвач.бг.
Панировка ПатафриПанировка Патафри
3
продукти. Пастата Патафри е готова. Когато панирате с Патафри, първо оваляйте продуктите в брашно, след това в Патафри изпържете в добре загрята маслена баня....
Сиренца и кашкавалчета с панировка ПатафриСиренца и кашкавалчета с панировка Патафри
1
разбърква добре. След това се прибавят и белтъците, разбърквайки леко с лъжица. Кубчетата кашкавал и сирене се потапят в панировка и по 2-3 се...
Воловани с крем ПатафриВоловани с крем Патафри
Размразете тестото и го разстелете. Разточете го леко. Изрежете кръгчета с помощта на чаша или ринг и такъв брой рингчета. Намажете...
Панирана риба с паста ПатафриПанирана риба с паста Патафри
време разбийте жълтъците с бирата за пастата Патафри, прибавете постепенно брашното при непрекъснато бъркане до получаване на гъста еднородна каша...
Паста Патафри (Pate a frire)Паста Патафри (Pate a frire)
2
. Разбийте белтъците на сняг с щипка сол, а ако панирате нещо сладко, добавете и малко захар. Внимателно смесете белтъците със сместа. Когато започнете да панирате, оваляйте първо в брашно, после в паста Патафри....
Панирани миди с паста ПатафриПанирани миди с паста Патафри
белтъците и разбъркайте внимателно. Добавете сол и черен пипер на вкус. Взимате мида, потапяте в панировката и я пускате в загрята мазнина до...
Пица ле ПататиПица ле Патати
Картофите, обелени и нарязани на кубчета, се сваряват в подсолена вода за около 15 минути. Отцеждат се и се пюрират с преса /не се пасират...
Видове ПанировкиВидове Панировки
2
, изпържва се, но заради панировката, която го предпазва, остава с всичките си сокове. Съществуват много видове панировки, които са...
Какво представлява сухата панировка?Какво представлява сухата панировка?
на продукта, който сме избрали, със слой панировка, състояща се от различни компоненти, което понякога предполага и наличието на повече от един...
Тайните на перфектната панировкаТайните на перфектната панировка
1
Най-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце. Друг вариант на тази панировка е продуктът да се топне в...
Миди с яйчна панировкаМиди с яйчна панировка
Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник. След това време...
Калмари с хрупкава панировкаКалмари с хрупкава панировка
потапят в панировката и се пържат в сгорещено олио до златисто и от двете страни. Готовите панирани калмари се сервират с резени лимон и студена бира. Добър апетит!...

Рейтинг

3
Общо 8 гласували
5 0
4 4
3 0
2 4
1 0
Дай твоята оценка: