Панировка за Цаца

Разгледай всички 17 авторски предложения относно панировка за цаца в Готвач.бг.
Панировка за цаца
Панировка за цаца
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от...
Панирана Цаца
Панирана Цаца
Цацата се измива много добре, след това се почиства от вътрешностите и отново се измива. Поръсва се със сол. Приготвя се панировка от...
Цаца плакия
Цаца плакия
Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке. Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата...
Пържена цаца
Пържена цаца
5
, добавете 1/3 от цацата. Изпържете до златисто, след което отцедете. Така изпържете и останалата цаца. Поднесете пържената цаца ...
Наниз от панирана цаца
Наниз от панирана цаца
масленатата баня до 180 градуса. Овалваме нанизите от цаца първо в брашно, след това в бирената панировка и накрая в галетата. Пържим ...
Цаца във фолио
Цаца във фолио
Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио. Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре. След...
Перфектната пържена цаца
Перфектната пържена цаца
Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре. Взимаме една дълбока купа, вътре слагаме царевичното брашно...
Цаца на фурна
Цаца на фурна
4
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на...
Панировка Патафри
Панировка Патафри
3
Брашното се пресява в подходящ съд. В средата му се прави малко кладенче, в което се изсипват яйцата и малко от олиото. Разбийте продуктите, като...
Маринована цаца-Перла
Маринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата. Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и...
Пържена цаца на шишче
Пържена цаца на шишче
2
Рибата се измива хубаво с вода и се отцежда. Вземат се тънки дървени шишчета и се нанизва за главата на шишчето по 7-8 рибки. Овалват се...
Пържена балтийска цаца
Пържена балтийска цаца
Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я. В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: