Панировка с Бира

Разгледай всички 11 авторски предложения относно панировка с бира в Готвач.бг.
Как да си приготвим панировка с бираКак да си приготвим панировка с бира
1
използва панировка с бира, се отличават с вкусната си хрускава коричка. Панировката става нежна и пухкава. Вземете малка тенджерка. Внимателно...
Рибни филета с бирена панировкаРибни филета с бирена панировка
излишната панировка. Олиото се слага на котлона да се сгорещи. След като се е сгорещила се изпържват рибните филета от двете страни до...
Панирани миди в бирена панировкаПанирани миди в бирена панировка
1
, кориандъра. Овкусете и двата сос със сол и черен пипер, охладете ги. Направете панировката, като смесите брашното с олиото. Загрейте олиото в...
Панирани наденички с бирена панировкаПанирани наденички с бирена панировка
парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат. Пържете до златисто на умерена температура. Отцедете ги върху домакинска хартия....
Пилешко филе с бирена панировкаПилешко филе с бирена панировка
Почистваме и нарязваме пилешкото на хапки, след което го осоляваме и прибираме в хладилник докато приготвим панировката. Счукваме яйцата...
Тиквички бюрек с бирена панировкаТиквички бюрек с бирена панировка
2
натрошеното сирене и покрийте с втора лентичка.Хубаво притиснете и оваляйте в брашно. След това потопете в панировката и изпържете до златисто от...
Риба в пухкава бирена панировкаРиба в пухкава бирена панировка
бързо, а и когато извадите от горещото олио, тя ще продължава да се готви, защото е обгърната от все още горещата панировка. Става много крехка...
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?
1
, след което в бирената панировка, и тогава в тигана или фритюрника. Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към...
Сьомгова пъстърва в бирена панировка без яйцаСьомгова пъстърва в бирена панировка без яйца
подправките. Кашичката трябва да нито много рядка, нито прекалено гъста. 3. Потопете рибните филета в така приготвената панировка, като...
Хапки от бяло месо в бирена панировкаХапки от бяло месо в бирена панировка
смес слагаме червен, черен пипер и сол. Прибавяме и ½ ч.ч брашно с 1 щипка бакпулвер и ½ ч.ч бира. Разбъркваме жълтъчната смес. Към нея...
БираБира
консумацията и правенето на бирата, е от времената на шумерите, от 4 век пр.н.е. Шумерската бира се наричала сикару. Още в онези времена принципът на...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: