Пан Кейк

Разгледай всички 12 авторски предложения за пан кейк в Готвач.бг.
Солен пан бриош венецСолен пан бриош венецВ голяма купа смесете бялото брашно с пшеничения грис. Добавете захарта, солта, натрошената мая, затопленото прясно мляко с водата. Замесете меко...
Хляб Пан де салХляб Пан де салМлякото се слага да кипне, дръпва се от огъня и се разбърква с маслото и захарта. Сместа се оставя да поизстине. Добавя се маята и се бърка, докато...
Коледен кейкКоледен кейкМоже да се украси кейка с крем по желание, захаросани и сушени плодове, може да се консумира и в този си вид!...
Кроасанов КейкКроасанов КейкРазтопете захарта за карамела до златисто. Залейте с готовия карамел дъното на предварително приготвената за целта форма за торта. Формата трябва...
Орехов кейкОрехов кейкРазбърква се добре и сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена продълговата форма за кейк или терин. Пече се 30 минути на 180 градуса....
Ретро кейкРетро кейкЗа тозивкусен ретро кейк звадете кравето масло на стайна температура за час. Трябва да е много меко....
Кейк ВанилияКейк ВанилияЗабележка: може да поднесете кейка с ванилов крем. Този кейк може да ползвате като база за направа на кейкове със сухи плодове или ядки!...
Боровинков кейкБоровинков кейкСлед като извадите кейка от фурната, изчакайте да изстине, преди да го извадите от формата....
Флан КейкФлан КейкКАРАМЕЛ В тенджера се изсипва захарта, поставя се на умерен котлон да се карамелизира до златисто. Сваля се от котлона и се изсипва в леко намаслена...
Локум кейкЛокум кейкЯйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят олиото и прясното мляко. Разбъркват се хубавичко, докато яйцата поемат олиото. След...
Зеленчуков кейкЗеленчуков кейкНакрая зеленчуковият кейк се поставя да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Източник: 24kitchen.bg и yoli-www.blogspot.bg...
Трицветен кейкТрицветен кейкИзстинал кейкът се изважда от формата и може да се украси по желание. Аз го залях с готова лимонова глазура на Йоткер....

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: