Парена Капия

Разгледай всички 24 авторски предложения за парена капия в Готвач.бг.
Парена туршия от червена капия
Парена туршия от червена капия
3
притиснете с по 2 кръстосани лозови пръчици. Затворете бурканите плътно и съхранявайте на хладно място. След 18 дни парената туршия от червена ...
Парена Сланина
Парена Сланина
Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...
Туршия – парена
Туршия – парена
домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата и най-отгоре нарязаното зеле. Между...
Парена туршия
Парена туршия
се нарязва на парчета, а карфиолът се накъсва на розички. Скилидките чесън се обелват. Съставките за саламурата се кипват в съд на котлона...
Печена капия в буркани
Печена капия в буркани
Смесете продуктите за маринатата и ги кипнете. Варете 3-4 минути на тих огън до пълното разтваряне на захарта. Измийте чушките изпечете ги и...
Червена капия в буркан
Червена капия в буркан
на който предварително сте поставили аспирина и няколко зърна черен пипер и бахар. Редете капията на редове и слагайте от чесъна и морковите...
Маринована червена капия
Маринована червена капия
1
Възвираме марината от водата, оцета и солта и пускаме в нея почистените чушки, само колкото да се попарят. След това ги изваждаме и ги оставя...
Парени гевреци
Парени гевреци
От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...
Парени понички
Парени понички
Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар...
Лека пълнена капия за вегетарианци
Лека пълнена капия за вегетарианци
1
и нарежете копъра. Смесете съставките в малка купичка и го оставете да се охлади. Сервирайте пълнената капия студена и полейте със сос по желание....
Печена капия в доматен сос
Печена капия в доматен сос
Измиваме чушките, изтърбушваме ги, изпичаме ги, обелваме ги и ги нарязваме на парчета. Доматите бланшираме за 5-6 минути, обелваме люспите...
Лютеница с патладжани и капия
Лютеница с патладжани и капия
Чушките и сините домати се изпичат, обелват и се смилат. Червените домати се смилат и се изваряват. В тенджера се запържва лукът в олиото до...

Рейтинг

3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: