Парена Капия

Разгледай всички 74 авторски предложения за парена капия в Готвач.бг.
Парена туршия от червена капияПарена туршия от червена капияСлед 18 дни парената туршия от червена капия е готова за консумация....
Туршия – паренаТуршия – паренаНа дъното на буркана се слагат зелените домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата...
Парена СланинаПарена СланинаНарежете я на малки парчета....
Парена туршияПарена туршияОбеления керевиз се нарязва на парчета, а карфиолът се накъсва на розички. Скилидките чесън се обелват....
Маринована червена капияМаринована червена капияВъзвираме марината от водата, оцета и солта и пускаме в нея почистените чушки, само колкото да се попарят. След това ги изваждаме и ги оставя...
Печена капия в бурканиПечена капия в бурканиСмесете продуктите за маринатата и ги кипнете. Варете 3-4 минути на тих огън до пълното разтваряне на захарта. Измийте чушките изпечете ги и ги...
Червена капия в бурканЧервена капия в бурканРедете капията на редове и слагайте от чесъна и морковите. Когато приключите, запълнете съда с останалата марината....
Моята парена туршияМоята парена туршияНачупваме карфиола на розички, а чушките нарязваме на едри парчета....
Домашна парена туршияДомашна парена туршияПочистваме пиперките от семето и нарязваме на 2-3 парчета. Сваряваме саламурата и ги потапяме в нея за няколко минути....
Парени соленкиПарени соленкиСлед това се прибавят разбитите яйца по малко, докато се получи гладко парено тесто (като смес за еклери)....
Парени поничкиПарени поничкиСмесете в купа брашното, захарта и бакпулвера. Разтопете маслото в млякото (на среден огън), добавете и карамфила. Снемете от огъня, извадете...
Парени геврециПарени геврециОт продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л. мед...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: