Парена Царска Туршия

Разгледай всички 25 авторски предложения за парена царска туршия в Готвач.бг.
Царска туршия
Царска туршия
4
Всички зеленчуци се измиват, почистват и се нарязват, поръсват се със солта и захарта и се оставят да престоят 24 часа. Отцедилият се сок се...
Туршия – парена
Туршия – парена
домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата и най-отгоре нарязаното зеле. Между...
Парена туршия
Парена туршия
пръчици, за да се притиснат добре зеленчуците. Залейте подредената туршия в бурканите с охладената саламура, затворете и стерилизирайте бурканите за ...
Чудна царска Карловска туршия
Чудна царска Карловска туршия
връзката целина и почистените парченца хрян. Натриевият бензоат разтваряме в малко студена вода и го смесваме с туршията. Разбъркваме ...
Царска туршия Оригинал
Царска туршия Оригинал
3
по 3 бр. аспирин, като тази бройка се отнася за компотени буркани или омния, както мисля, че ги наричат. Туршията не се вари, оставя се на...
Селска царска туршия
Селска царска туршия
1
В един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина. Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и...
Варена царска туршия
Варена царска туршия
Изчистете и измийте зеленчуците, разделете карфиола на на розички, морковите нарежете на колелца, камбите се нарязват на 4, а целината – на...
Царска туршия с хрян
Царска туршия с хрян
камбите и наредете в буркани. Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма ...
Царска туршия с аспирин
Царска туршия с аспирин
3
Измийте и нарежете зеленчуците на едри парчета. Добавете чесъна, нарязан на едро, магданоза и целината. В тенджерка сипете оцета, захарта...
Домашна царска туршия
Домашна царска туршия
1
Измивате всичките зeленчуци и нарязвате по ваш избор. Туршията правите в компотени буркани. Количеството за саламурата е за 1 буркан...
Царска туршия с мед
Царска туршия с мед
8
буркан за туршия) се слагат: оцет до оребрението на буркана, аспирина, солта, захарта и медът. Реди се, камби, карфиол, моркови, целина, зеле, и...
Бърза царска туршия
Бърза царска туршия
5
. л. оцет. Добавят се 2 ацетизала. Отделно завираме вода. Допълваме бурканите с гореща вода и веднага затваряме с винтова капачка. Обръщаме буркана ...

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: